Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
samujózsi
senior tag
Nézd, két dolgot tudok:
1. K..vára hanyagoltam a matekot és abból is rengeteget felejtettem
2. Nagyon sokszor adtam már fel, hogy hobbiprogramozó legyek és szinte mindig a hiányzó matek ismeretek miatt.
3 (
). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)
Persze, sokan elvannak a maguk szűk területén ezek nélkül, csak ha valamiért váltani akar később, mondjuk php+web-ről c/c++ játékprogramok témára, akkor kb semmi esélye nem lesz. Mert ugye a játékok motorja is matematikai alapokon nyugszik.Hogy ehhez képest milyen szintű matek oktatás vaj főiskolán, egyetemen manapság, azt nem tudom. De úgy hozzáálni, hogy az egyetem csak egy papír, ami a kutyának se kell, az súlyos felelőtlenség. És nem elsősorban a papír, hanem az ott megszerezhető tudás hiánya miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)