Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Én is ezt gondoltam

Egészen jól kezelhető, kivéve a problémás részeket. Na de épp azok az érdekesek...De egyébként ez egy általánosan kiterjeszthető probléma is:
Adott egy detektáló algoritmus, ami bizonyos inputokon jól működik, adott paraméterekkel.
Azonban jelentősen eltérő inputra jelentősen eltérő paraméterekkel ad megfelelő eredményt.
Kérdés, hogy akkor hogy paraméterezze az ember az algoritmust? Mivel túl nagy a szórás az inputok között, ezért nem létezik "joker", mindenre jó eredményt produkáló paraméterkészlet. Véleményem szerint ilyenkor jönne be az AI a képbe, csak nem tudom pontosan milyen téren keresgéljek. Genetikus algoritmussal már próbálkoztam, működik, de nem adot elég robosztus eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő