-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Én is ezt gondoltam
Egészen jól kezelhető, kivéve a problémás részeket. Na de épp azok az érdekesek...De egyébként ez egy általánosan kiterjeszthető probléma is:
Adott egy detektáló algoritmus, ami bizonyos inputokon jól működik, adott paraméterekkel.
Azonban jelentősen eltérő inputra jelentősen eltérő paraméterekkel ad megfelelő eredményt.
Kérdés, hogy akkor hogy paraméterezze az ember az algoritmust? Mivel túl nagy a szórás az inputok között, ezért nem létezik "joker", mindenre jó eredményt produkáló paraméterkészlet. Véleményem szerint ilyenkor jönne be az AI a képbe, csak nem tudom pontosan milyen téren keresgéljek. Genetikus algoritmussal már próbálkoztam, működik, de nem adot elég robosztus eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest