- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Vision #19693 üzenetére
Az a 409 jelent mást is, mint például újabb adatot cserélni régebbire, ami nem feltétlen menet közbeni conflict.
Esetleg elgondolkodhatsz még a 423-ason.
(Nem maradtak szabik év végére?)
-
coco2
őstag
Gotham chess-nek van egy friss videója chatGPT-ről, érdekes, amennyire el tud néha mászni az analítika. Ha valakit még érdekel a téma - ami volt itt nem túl régen - nézze meg.
-
coco2
őstag
válasz
#79484416 #19684 üzenetére
Linux? Céges környezetben windows és / vagy mac vannak személyes munkára. Linuxot ftp-nek, verzió követőnek használnak intraneten, levelezésre és website-nak interneten - kihagytam valamit?
Ja igen, a process limit. Hát, windows 10-en én egyenlőre nem találkoztam a koncepcióval. A 11 behozta?
-
coco2
őstag
válasz
#79484416 #19680 üzenetére
Annyi a kitétel a riasztásra, hogy a DLL alá van-e írva. Pénz kérdése.
Edit:
>Max. lefagy. Ennyi. Ez még nem jelent súlyos fenyegetést.
Távvezérléssel elindítasz egy shell parancsot a gépen, ami a hálózati adattároló szerverről összecsomagolja a céges munkát, és kiküldi egy website-ra. Ha akkor csinálod, amikor egyébként adatmentések mennek a cégnél, senkinek fel sem fog tűnni +1 konzol képernyő. A helyi gép nem fog szólni, elvégre az ő állományaihoz hozzá sem érsz. Az adat szerver sem fog pampogni, mert engedélyezett a hozzáférés. Ez csak egy példa volt.
-
coco2
őstag
Fordult már meg valaki openVMS-en hálózati kapcsolatok körül? Egy doksiban azt találtam, hogy nem találtam sem a poll() funkciót, sem a struct pollfd -t aszinkron udp adatcseréhez. Tényleg nincsen implementálva?
-
coco2
őstag
válasz
Vision #19644 üzenetére
Nem kell közvetlenül egymáséba beleírni. Írnak a saját területükre, és a másik azt átolvassa.
Akár egy gépen vannak, akár külön, gyártasz rá egy interface-t, és azon keresztül csinálod az adat cserét valami aszinkron protokollal - nem szabadna gondot okozzon összeraknod valamit magadnak. Abban a formában egyúttal megvan a placeholder a webapi-ra a jövőre vonatkozóan, amikor majd külön gépekre költöznek a darabok. A jelenben webapi helyett db műveletek elegendőek. Van sebességed / kicsi overhead-ed.
-
coco2
őstag
válasz
dabadab #19624 üzenetére
>kevésbé penge fejlesztők terepe
...volt addig, amíg a grafika, reszponzivitás, meg egyáltalán a külalak nem sokat számított a funkcionalitáshoz képest. De egy ideje funkciója már semminek sincs (
) és akkor legalább kinézzen valahogy a napi sza*.
Az alapok közé még berakhatnád mondjuk a Gimp-et. Kelleni fog lépten-nyomon.
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #19610 üzenetére
A pálya váltás nagy cégnél mesebeszéd. Egyszer elindulsz helpdesk-nek, vagy valami, utána az összes hr-es annak rak be, és azoknak a write-only nehézfejű mezei tököknek aztán magyarázhatsz, amit akarsz, összesen annyit kérdeznek majd "akkor most jelentkezik, vagy sem?" A nagy céges környezet nem megértő kicsit sem. Talán ha kapcsolataid vannak, de az meg nincsen a srácnak, ha jól vettem ki anno.
-
coco2
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #19594 üzenetére
Az angollal már rád szóltak, de szerintem nem eléggé. Aki programozással akar foglalkozni, szerintem neki az első nyelv, amit megtanulnia kell, az az angol.
A szakma nem befogadó egy kicsit sem. Küzdelem megy mindenütt. Ha tudsz küzdeni a helyedért, oké leszel, ha nem, akár neki se állj.
Ha belekezdenél, valamelyik csapásirányon kellene elindulni, és ahhoz a fő kérdés, hogy üresfejű fecsegő vagy szöszölős worrywart vagy-e inkább? Melyik? Erről másokat kérdezz meg, ne te döntsd el. A népek legalább 95%-ának zéró közeli az önkritikája.
-
coco2
őstag
Kicsi fogalom zavarban szenvedek, felvilágosítást kérnék.
A "DevOps" foglalkozik-e alkalmazás logika fejlesztésével, vagy inkább csak a telepítés és az üzemeltetés problémáinak szoftver parkja (pld installerek, üzemi kiesés jelzések, teszteléshez tartozó feladatok) az övé?
"Normál" esetben hogyan értik azt a fogalmat a nagyobb cégek?
-
coco2
őstag
Mikroszolgáltatás architektúrákhoz valamiért nagyon preferálják a népek a java-t, miért? Van a java-nak valami nagy előnye c#, php, js-el szemben?
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19574 üzenetére
-
coco2
őstag
Hosszú idő után néztem Oracle Cloud-ot, ami egykoron ingyenes volt, elkezdett fizetős lenni. Például a boot volume-ért most már perkálni kell. Van jelenleg szolgáltató, ami még mindig ingyenes?
Amire szükségem lenne, az egy vpn - abból legolcsóbb / ingyenes. Ami akad. Valaki valami tipp?
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19567 üzenetére
Már úgy érted a mai világban 1k cégből egy meri kinyitni a száját, és azért lett az a szám 0.1%?
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #19558 üzenetére
A hdl-ek elektronikai erőforrások felhasználását írják le. Lényegében digitális állapotgépeket építenek. A cpu utasítás feldolgozása és működése egy halom állapotgép következménye. A logikai működésének szabályhalmaza mint "mikrokód" szerepel a köztudatban. Nagyon felületesen megfogalmazva a cpu mikrokódja hdl-ben van írva.
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #19554 üzenetére
Ha már nagyon a programozás alapjait kutatod, szerintem foglalkoznod kellene magasabb szintű nyelvek helyett alacsonyabb szintűekkel. Az assembly egy jó kezdés. Utána HDL nyelvekkel. Aztán még digitális elektronikával. Vagy akár elárulhatom, nincsen varázslat a bűvész cilinderében. A programozás önmagában nem hordoz értelmet. Az csak egy öntudatlan eszköz.
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19546 üzenetére
Az AdBlock eddig úgy néz ki bejön a YT reklámok ellen, a tippet köszönöm
-
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19544 üzenetére
Őőőő egy linket had kérjek róla, mit hogyan kapcsoltál be, nekem is jól jönne
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #19535 üzenetére
Teljesen reménytelen dologgal próbálkozol. Az a chatgpt eszetlen méretű adatbázist igényel mire ekezd csak talán elfogadható minőségi lenni. És a mai világ kajak sznob. Ami nem tökéletes, arra rá se tojnak.
-
coco2
őstag
Ha valaki esetleg ismeri a témát: van-e gyakorlatban meghonosítva quorum-alapú konszenzus ami nem választott leader alapú? Zoo, Paxos, Raft, eddig ezeket néztem. Vannak a crypto-kontext dolgai, azokat ignorálni kérném (proof-of-work és társai).
-
coco2
őstag
válasz
Rat.Sand #19526 üzenetére
Hát a kutya rúgjon meg.. szóval a szavak magyar szavak, abban nincsen tévedés, és van a szavak között kohézió, ami mondattá építi őket, de hogy a közölt mondatnak milyen kohéziója lehet a feltett kérdéssel, azt nem sikerült felfognom.
A Windows Task View virtuális desktopokat jelenít meg. Létrehozok 2 desktopot, mert laptop képernyőn 1 desktopon nem férnek el kényelmesen a megnyitott alkalmazásaim. A desktopok között szeretnék váltani. Azt megtehetem, hogy a task view gombot bekapcsolom a tálcán, és mindig villog a képembe bele a task view váltás animációja, amitől a szemem folyik ki. Sajnos úgy elszenvedem a skizofréniára tanítás összes gyötrelmét. Mert annyira borzalmas az az anim. Nekem egy olyan gomb kellene, ami például jobbra nyíl / balra nyíl, és váltogatok a desktopok között. Szemkíméletesen.
A célszoftver még okés lenne, akár én megírom, de hogy az MI, meg fordítás, meg megszólaló hang hogy jönnek ide, egyszerűen csak magas nekem.
Ha legalább április elsejét írnánk, akkor érteném. Így most nem értem. Pedig én már sok dolgot nem értettem..
-
coco2
őstag
Hozzá tudok férni programból a windows task view-hoz? Van 2 desktopom gyártva, és olyat akarok, hogy parancs ikon klikkentésre cseréljenk a 2 között.
-
coco2
őstag
válasz
Alcsi69 #19517 üzenetére
A gyakornoki pozik nem ritkán úgy vannak, hogy azon a szakon direkt van egy gyakornoki év, és mondjuk heti 4 nap cég, másik 1 nap suli. És a fizu tényleg gagyi, viszont meg kell legyen a gyakorlati időd az aláíráshoz, és lényegében az az egyetlen nehézsége annak az egész évnek.
Mondjuk egy albérletre azért elég, ha 3-4-en összeköltöztök. Egy koli szobában sem egyedül vagy. És persze az a lakás iskolásoknak aludni valahol van, és nem füvezni meg részegedni egész nap. Aki azt akar, az ugyan fizesse már ki..
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19502 üzenetére
Az egyik eset sterilizálás és szűz install, aztán nem nyúlni ahhoz, amiről nem tudod biztosan, micsoda. De amúgy a projekten belüli adatok ott vannak a vs projekt file és moduljaiban. Tudtad, hogy azok mezei szöveg file-ok? Egy notepaddal megnyitod, és editálhatod. Alkalmasint könnyebb úgy építeni a projektet, mint a gui-val.
-
coco2
őstag
válasz
V.Stryker #19501 üzenetére
Amíg nem legmagasabb szinten végzett, tudja tovább folytatni (mester képzés vagy bármi), és ezúttal legyen ügyesebb a cégek megkereséseivel.
Azzal is megpróbálkozhat, hogy olyan cégekhez jelentkezik, akik pont azt keresik, amiben neki van nyilvánosan publikált projet munkája. Ugye arra való a GitHub. Remélhetjük, hogy a diplomamunkája nem teljesen bullsh*t volt?
Aki itthon végzett, egyáltalán nem rangos egyetemen végzett. Az ELTE valami ezredik helyen van a nemzetközi listán? A nemzetközi cégek sokkal rangosabbhoz vannak szokva. Egy hazai papír önmagában alkalmasint nem éri el az azonnali "igen" válaszra méltatás szintjét. "Nem"-leges választ meg azért nem küldenek, mert berakják adatbázisba, hátha jó lesz még valamikor valamire. És addig se igen, se nem, semmi válasz sincsen.
Amit nagy cégek látnak, hogy egy kezdőt tanítani kell. Sok idő az, mire tényleg kívánatos jelentkező lesz valaki, és a cégek már tapasztalták, hogy a juniorok legtöbbje hamarabb veszíti el az érdelődését a pályán, mint nekik valaha megtérülne a betanításuk. A nagyobb multik ilyen 20%-os leépítéseket csináltak. A megbízhatatlannak vélt juniorok lehetségesen nem kellenek nekik. Ki mivel tudja meggyőzni őket - nos, legyen kreatív. Ismerősi ajánlás, családi kapcsolatok, akármi. Bizalmat kell tudni kifizetni.
Ami a kicsi cégeket illeti, azoknak meg nem papír kell, hanem hogy valaki első pillanattól hasznot termeljen. Aki azt nem tudja megtenni, annak esélyt sem adnak. És egyébként sincsen túl sok pici a piaci állapotok miatt. Temérdek sokan húzták le a rolót, és tapasztalt munkaerő van szabadon az állás piacon. Szóval a juniorok tényleg nincsenek jó helyzetben. De alap fizetéssel mindig vannak cégek, amik hirdetnek. Rabszolga munkát végeztetnek létminimumért. Igen. De ha valaki tud a gyakorlatban bizonyítani, akár úgy is elkezdheti.
Nos, röviden ennyi a körkép.
-
coco2
őstag
válasz
Rat.Sand #19495 üzenetére
A journaling szó lehetségesen nem volt leírva a témában.
Igen, disaster recovery lehetőségek a kérdés. Ugyan vannak mindenfélék írva itt-ott blogokban, de ha nincs teljes transaction history hozzáférhetően, akkor az brossúra duma és nem előreszámítható technikai lehetőség.
-
coco2
őstag
Valamikor régebben már volt téma, de nem kaptam egyértelmű választ. Az Oracle DB-nek és/vagy DB Cluster-nek van journaling record szolgáltatása?
Amit találtam, az valami pénzügyi típushoz van, de az nem egészen az. Katasztrófa utáni helyrellításhoz az egész DB történeti leírása kell.
-
coco2
őstag
válasz
dabadab #19489 üzenetére
Mind a kettő
Az a file formátum jegyzék egymásra hajigált darabok. Gyártottam egy rar file-t, és megpróbáltam darabokra szedni. De már az első byte-oknál a szinkron felvétel "kicsit" el van csúszva. Pár oldalon például azt találom a 0x526172211A0700 egy kezdeti header, azt átugrani. Amúgy 0x526172211A0701-el kezdődik egy valódi rar de mindegy. A dokumentáció szerintem outdated.
Ami az aes-t illeti, cipher type, padding mode, key size, meg hogyan is lesz egy random hosszú jelszóból standard key size (
), data block size - az aes egy kicsit több, mint csak "aes".
Részlet hiányom van.
-
coco2
őstag
Véletlenül van olyan szerencsém, hogy valaki foglalkozott már a rar file-ok szerkezetével és titkosítási eljárásával?
Google eddig még nem talált nekem normális blogot a témában
-
coco2
őstag
Ha ti pénzügyi szolgálttást (és ahhoz tartozó szoftveres hátteret) fejlesztő startupot keresnétek, hogyan állnátok neki? A tippeket köszönöm.
-
coco2
őstag
válasz
nesh_019 #19468 üzenetére
>Az lenne a kérdésem hogy milyen jövője van?
Mint bármi másnak. A legjobbak számára egyre drágább, a többiek számára egyre olcsóbb.>A mesterséges intelligencia egy idő után nem fogja elvenni a munkánkat?
Nem.>Mik a kilátások a jövőre nézve?
Adó, nyomor, és halál. Mint eddig.>Megéri programozást tanulni?
Ha az életedet szánnád rá (így vagy úgy), akkor igen. Egyébként nem. -
coco2
őstag
Ésszel használva talán tud az olcsó lenni, de én a mai világot nem a mérsékletességéről ismerem, és "döngetve ami a csövön kifér" stílusban a Dynamo nevetségesen drága. Az a millió req egy aktív adatkiszolgálón simán elfogy minden órában, ami havonta 700 usd+ költség egy szem kiszolgálón (ami vélhetően egy kicsi teljesítményű vds). És abból van egy egész fürtnyi, máskülönben nem Dynamo-t használna az app. A "sok pici" nagyon sokra megy. A magam részéről pislogok a gondolatra, hogy azt mindenki alapértelmezetten használná. Egészen biztos vagy benne?
-
coco2
őstag
válasz
K1nG HuNp #19463 üzenetére
>Ha veszed a fáradtságot, hogy megtanuld ...
Fejlesztőként én inkább arra venném a fáradtságot, hogy konkurenciát gyártsak annak a szolgáltatásnak.
Csak hát ahhoz előbb meg kell találnom a piacukat. A fenti kérdést azért tettem fel. Ismersz esetleg fejlesztő céget, amelyik nagyüzemben fizeti azt az AWS szolgáltatást?
-
coco2
őstag
Amazon DynamoDB - nem egy olcsó szolgáltatás. Azon töröm a buksit, jellegében milyen alkalmazásoknak érheti meg? Konkrétan a költségei miatt.
-
coco2
őstag
Más téma.
Ismer innét bárki szegről-végről valakit a WebDream-en belül? Akár a jelenben, akár a közelmúltban?
-
coco2
őstag
válasz
pmonitor #19448 üzenetére
>2.: ami a jelen előtt max. pár perccel megtörtént.
Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
>Bár coco2 biztos felaprítaná a több mint 3 méteres darabot is. Végül is ez is lehet egy szempont.
Rávilágítani gondoltam, hogyan kezeli a helyzetet a gyakorlat. Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban. Az ügyfél a processzt kifizette, a maradék kuka, és bármi maradt meg, azt egyformán fogják kezelni. Sajnálom, ha az alkalmazott gyakorlat flegmaságain te besértődsz. Ha attól könnyebb, nevezz ki engem az egész világ főbűnösének. Egészségedre váljék.
-
coco2
őstag
válasz
cog777 #19418 üzenetére
Jaa, hogy google távasztalozol, és a tapipad csak az otthoni gép elérésére kell?
Mondjuk a képernyő méret még akkor is gagyi lesz, és szöveget szerkeszteni sem lesz elég a mini bt keyboard. És ígyis úgyis az öledbe fog kerülni a stuff. Én még mindig egy 13"-as notit szereznék be, ha én magamnak akarnám megoldani.
Melyik cégnél van még mindig covidozás? Furcsa.
Esp32-nek nem ismerem a programozási felületét, de valami usb-s eszköz biztos van rá, amin állítható a reset-be rántás és feltöltés. Rajta hagyod a programozót az otthoni gépeden.
-
coco2
őstag
válasz
cog777 #19416 üzenetére
Ha úton / útfélen fejleszteni kell, mert muszáj, akkor egy 13-as laptop kell neked. Valami, ami egyben van. Tablet mellé fogod a kezedben a mini bt billentyűzetet, miközben a tabletet nekitámasztod valaminek, mindazt környezeti rázkódások közepette, vagy hogyan gondoltad? Nem számítástechnikailag, hanem mechanikailag.
AlmaOS-re ha fel is települ vscode vagy bármi hasonló, tisztázatlan kérdés, milyen platform alá akarsz tableten fejleszteni? Ami az általánosságot illeti, AlmaOS alatt a "munka könyvtár" fogalma az egyik, ami legutóbb, mikor néztem, még nem létezett. Ha pdf-et töltenél, ide rakja, ha videót, akkor amoda, de "csomagban" mindent saját szerkezet szerint egyetlen könyvtár alá, olyan nincsen. Nem tudsz csak úgy bármi file-t bárhova feltölteni egy alma tableten. Androidon igen, ott van sd kártyád, hordozhatsz otthoni laptopról bármit viszonylag egyszerűen, de almán olyan egészen egyszerű dolgok, mint a mobilitás, szerzői jogi okok miatt tiltva van. Almakönyvön a gatekeeper-t ki tudod kapcsolni, ha akarod, halloon / táblán szerintem nem. Letöltenél valami github stuffot, mert kell belőle egy dll, szóval csak egyszerű, mindennapi fejlesztői dolgok, éshát jajj azt nem lehet, mert olyat részint nem szabad, részint opciót sem kínál rá az OS.
>Ennek ellenere business tripre mar nem hoznek notit, mar kinottem belole
Nagymellényes dumák és társai
Ha neked üzleti úton utazás közben fejlesztened kell, mert annyi nyugalmad sincsen, hogy azt az időt szunyókálással tölthesd a vonaton, vagy valami, akkor te maximum a tévedéseidből fogsz kinőni, és azt is csak még ezután
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19400 üzenetére
Adj egy linket, megvizsgáljuk.
-
coco2
őstag
válasz
VikMorroHun #19394 üzenetére
Lehet, hogy diákmunka
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
válasz
cog777 #19384 üzenetére
Nem különösebben értem a válaszod nézőpontját. Az említett post arra célzott, hogy a JS interpreter alján C/C++ dolgozik, és abban a környezetben hogyan jellemző kivitelezni magas szintű logikai nyelvekhez gyengén típusos adatkezelést. Valakinek nem jött le esetleg az előzményekből?
-
coco2
őstag
válasz
dabadab #19370 üzenetére
C++-ban jellemzően van egy konténer object referencia számlálóval, type mezővel, és egy union-nal 64 bit-ig, ami legrosszabb esetben egy pointer a lefoglalt területre, ha valami hosszú string vagy olyasmi. Ugyan a levágott fejemet nem teszem le rá, de közel 100%, hogy az van a mélyben. Átadáshoz meg van egy klón object, amibe kérés szerinti típussal másolja ki az abban lévő adatot, ha nem kompatibilis mint pld integer / string. Úgyhogy nem tudom mi bajod az "automata typecast"-al. Nagyon is létező függvények azok.
-
coco2
őstag
válasz
nevemfel #19371 üzenetére
Hát oké, túl nagy alkalmazásokat valóban nem fejlesztettem JS-ben. Persze ahogy vesszük, 2.5k sor hova tartozik? De én mindig dokumentáltam, és sosem volt típus gondom. Talán azért nem értem.
Ha jól sejtem a fenti hozzászólásokból, ott lehet a kutya elásva, hogy agile ide vagy oda a népek még mindig nem szoktak vissza a dokumentlásra, dev doc semmi, a backlog sem normális, hányavetien fejlesztenek, keresztül megy a kód 3 külön kézen, és úgy tényleg egy rémálom lehet a végére. (De szerintem azt a problémát nem oldja meg a typescript sem.)
-
coco2
őstag
Dolgozik valaki az itteniek közül typescript-tel? Egy lényegretörő felvilágosításnak örülnék, miért találták azt ki a javascript helyett? JS-ben az egyik legkényelmesebb feature éppen a automata type casting volt. Nem nagyon értem, miért kell azt direkt feladni. De biztos más kép látszik a "túloldalról", és azért tettem fel a kérdést.
-
-
coco2
őstag
válasz
K1nG HuNp #19352 üzenetére
Az info másodkézből van, és már kb 3 év régi. Anno tesó élt egy ideig Hollandiában. A lakás cudar drága. Valami 2k eur volt akkor az, ami már elfogadható volt. És annak nagyjából a duplája kellett ahhoz, hogy ott tényleg élni lehessen. Az a limit kb a minimum volt, ami elfogadható életviteli élmény. Egyszerű ököl szabályként kotord fel a jelenlegi lakás hirdetéseket az ügynökségeknél update-ért. Bármibe kerül most, azt szorozd fel 2-vel. Ha azt a pénzt nem sikerül megszerezned, biztosan felejtsd el Hollandiát. Ha sikerül legalább 3x annyit megkapni, akkor érdemes lehet belevágni.
Apropó ők újabban nem szeretik a Hollandia nevet, a Nederland inkább a kedvencük, de az ki a fenét érdekel itt?
Viszont ha oda kimész, jobb lesz átszoknod.
Jó szerencsét.
-
coco2
őstag
Tanult már valaki bele Go-ba a jelenlevők közül? Privát véleményekre lennék kíváncsi a szövegszerkesztési stilisztikájáról. Mennyire csábít a gányolásra vagy kötelez az egységesíthető kódolásra?
-
coco2
őstag
válasz
bandi0000 #19325 üzenetére
Ha a problémád maga a blocking UI fill, akkor az a probléma függetleníthető a kimondott java-tól, és programozástechnikai. Amit UI-on tenned kell, az placeholderek létrehozása előre, amikbe alap esetben valami indikátort raksz bele. Referenciát tárolsz hozzájuk, hogy a GC nem törölje ki. A feltöltésüket külön szálra rakod.
Ha a UI szálon egyébként van elég gépidő, és csak a hirtelen akadás a ronda, akkor használhatsz időzítőt is főszálon aszinkron technikával. Úgy megúszod a szálak kezelését. Viszont idővel úgyis beleszaladsz abba, hogy túlterheltté válik a UI szál.
Vagy lehet félreértettem a problémádat.
-
coco2
őstag
válasz
Bjanos11 #19321 üzenetére
Luában írtam wow-hoz cheat addonokat - az hobby projectnek számít?
Ilyen személyi felbérlés nem szokott működni. Nem tudsz eleget fizetni. Ha az ötlet elég szórakoztató, talán kapsz ingyen segítséget. Az előre arra van, ahol nekiállsz lenyűgözni a hallgatóságot. Hajrá!
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
válasz
Castell #19307 üzenetére
Te vélhetően egy szűrt termék halmazt akarsz újrakeretezve, nem 10envalahány oldalt egymás alatt megjeleníteni egészben, szóval problémás, amit akarsz. Ha a kliens oldal valami single page cucc, ami külön api-val kéri a termék részleteket, akkor van esély rá normálisan újradarabolni.
-
coco2
őstag
Az nem is kérdés. A Facebook oldaluk szerint Ginop pénzt nyertek, amit Angular tanításra használtak fel. Félreérthetetlenül tipikus. De azon túl a Facbook oldalukon csak szülinapi tortázgatás van. Arról lenne jó belsős infó, hogy pályázatok megnyerésén túl csinálnak-e bármit, amiért szakmai guruk pontot adnának nekik? És azt illetőleg nem a NER-Lovagokra gondolok.
-
coco2
őstag
Van egy "Trendency" nevű informatikai cég Budapest 9. kerületében - ismeri itt bárki azt a céget belülről?
-
coco2
őstag
Köszönöm a válaszokat, de én közös elérésű adatbázisra gondoltam, nem elszigetelt filerendszerekre. Van ahhoz valami db api, amit kötelező használni, vagy költői szabadságra van bízva, és használok valami db connectort mint saját belátásom alapján egyébként tenném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged