Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
De akinek hazudnak, abban a jelenben csak annyi történik, hogy valaki mondta. Az lehet igaz is, meg nem is. De az ő jelenében csak a beszéd van jelen.
Elméletben nem számolhatnák fel az egész szálat. Ugyanis adott, hogy mennyi százalékot számolhatnának el hulladéknak(ez függ az adott elem hosszától, és attól is, hogy szélezetlen vagy szélezett fűrészáruról beszélünk). A gyakorlatot persze nem tudom. Lehet, hogy az van, amit mondasz(ill. írsz).
Az a helyzet, hogy minden szakmának(vagy annak titulált dolognak) meg vannak a maga módszerei, hogy hogy vágják át az "ügyfeleket". Pl. ha jól értelmezem, akkor itt is átvágják az ügyfeleket. Mert nem látom, hogy szerepelne ott, hogy a feladat megoldhatatlan. Sőt! Optimális hatékonyságú vágási tervről ír. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy megoldották a problémát. Ez inkább csak valami vágásokat nyilvántartó programnak nevezhető szerintem...>Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban.
Akkor már megint ott tartunk, hogy szükség van-e egyáltalán a gépre ehhez? Mondjuk anno még a másik fórumon abban tévedtem, hogy akkor még nem gondoltam volna, hogy a véletlennel "viszonylag elfogadható" terveket lehet találni. De nem az optimálist.
Itt kérdeztem sztanozs-t, hogy akkor mi a kritérium. Még választ nem kaptam rá. Szerintem az egyetlen elfogadható kritérium az, hogy minél kevesebb és minél hosszabb leeső darabok legyenek. De lehet mondani más kritériumot is. Ha valaki értelmes, és a program számára végrehajtható kritériumot mond, akkor meggyőzhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest