- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A nap színe: a vörös
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
Nem kértem semmit , csak azt , hogy valami konkrét dolgot amivel el lehet indulni.
Ha valamit nem értek akkor abból, hogy kezdjek el programokat gyártani? És nem azért engedem el a fülem mellett mert nem akarom megcsinálni, csak azt jelenti ,hogy annyira nem értem, hogy nem tudom, hogy abból amit mondtak mit tudok hasznosítani vagy hogy álljak neki?
DE amúgy lényegtelen , hogy épp repülős progit akarnék, mert ha amőbát akarnék arra is azt mondanátok, hogy ne azzal kezdjek.Ezt mondom, már sokadszorra, hogy az abszolut kezdőknek nincs semmijük, hogy nekiálljanak, mert se anyag nincs amiből elinduljanak, a tapasztaltak meg már nem értik, hogy mit nem ért és ami szerintük már alap dolog az egy kezdőnek igen is megmagyarázásra szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest