- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
dabadab #9611 üzenetére
Nem kértem semmit , csak azt , hogy valami konkrét dolgot amivel el lehet indulni.
Ha valamit nem értek akkor abból, hogy kezdjek el programokat gyártani? És nem azért engedem el a fülem mellett mert nem akarom megcsinálni, csak azt jelenti ,hogy annyira nem értem, hogy nem tudom, hogy abból amit mondtak mit tudok hasznosítani vagy hogy álljak neki?
DE amúgy lényegtelen , hogy épp repülős progit akarnék, mert ha amőbát akarnék arra is azt mondanátok, hogy ne azzal kezdjek.Ezt mondom, már sokadszorra, hogy az abszolut kezdőknek nincs semmijük, hogy nekiálljanak, mert se anyag nincs amiből elinduljanak, a tapasztaltak meg már nem értik, hogy mit nem ért és ami szerintük már alap dolog az egy kezdőnek igen is megmagyarázásra szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest