-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
martonx #9456 üzenetére
Tényleg a telekocsi! Haza (Zalába) mindig azzal utazok!
(#9454) bambano
Köszi szépen!Elnézést, most kicsit bekevertem, nem tudom, honnan jött az Óbudai Egyetemet, hiszen még a saját listámban sem volt benne... Szóval, ott esti képzés van, amit nem szeretnék, mert nem fogok tudni minden nap meló után bejárni oktatásra. (Valamiért beütött, hogy az Óbudain is van levelező, de nincs, pedig kényelmi szempontból elég előnyös lenne.)
(#9455) sztanozs
Neked is köszi!Szóval, gyakorlatilag bárhova megyek, kéthetente ott kell aludjak. Akkor eddig Szeged, Eger jött szóba, Debrecent elvetem szerintem. Győr és Kecskemét könnyen elérhető. Mennyire ajánlottak képzés szempontjából? Pécs még érdekes lehet, ott végeztem más karon, élnek lent barátaim. Van róla infó/vélemény?
Elég sokat olvasgattam a kapcsolódó fórumokat, és az az általános vélemény, hogy úgysem az egyetemen múlik, hogy milyen szakember leszek, hanem leginkább rajtam. De ha a fentieket sorrendben kellene állítani - a jelentkezésnél úgyis ezt kell majd tennem - mi legyen a sorrend?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest