Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Hali! A Következő kérdésem után biztos többen érdekesen fogtok nézni, de első körben kiváncsiságból teszem fel.
Nos midnen bizonnyal úgy alakul, hogy szeptembertől elkezdek egy nappali költséges képzést valamely informatikai területen, lehetőleg mérnök informatikusként. Ez függ attól, hogy pótfelvételin milyen intézmények hirdetnek meg ilyen szakot. Bár valószínű, hogy inkább a "gyengébb" intézményeknél lesz pótfelvételre lehetőség. No mindegy, szerintem arra is jelentkeznék, lényeg, hogy minél gyakorlatiasabb legyen a programozás oktatása.
Azt tudnotok kell, hogy én már elvégeztem egy műszaki irányultságu Bsc szakot, és ahogy nézegettem, van jópár tantárgy (analízis, valszám, fizika, közgáz, jog, stb..) amit kreditátvitellel ki tudnék váltatni. Szóval tényleg szinte csakis az informatikához kötődő tárgyakra kellene bejárnom.
Felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek van e lehetőség arra, hogy más intézményekre "csak úgy" belopakodjon az ember programozás gyakorlati órák meghallgatására. Mennyire figyelik azt hogy ki az aki nem illik oda. Vagy esetleg az oktatók mennyire rugalmasak ilyen téren? Természetesen csakis a saját magam fejlesztésére irányulnának a látogatások, hogy minél több tapasztalatot szerezzek esetleg erősebb intézményekben.
Nálunk anno szinte az összes előadásra szerintem nyugodtan bejöhetett volna akárki, az oktatónak biztos nem tűnt volna fel.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest