- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
lotuska
üzenetére
Szerintem 2 állásinterjúból ne szűrj le messzemenő következtetéseket. Egyébként a poszt első felét inkább tedd fel a "Jövedelem" topicban, ott fognak okosat mondani. Nem tudom, hogy hol voltál állásinterjún, de érdemes más, nagyobb befektetési bankokat esetleg könyv vizságó cégeket, mint PWC megkeresned, ha ilyen jó eredményeid vannak, és ambíciózus vagy. Elképzelhető, hogy valaki azt szűri le belőle, hogy te nem vagy csapatjátékos, mert túlságosan önérdekű vagy. Szerintem inkább gondolkodj el azon, hogy egy legközelebbi interjúban hogyan tudnád hangsúlyozni, hogy te csapatjátékos vagy. (Amúgy ezt az indokot atomfaszságnak tartom. Úgyis mindig ott van a próbaidő, ahol kiderülhetnek a dolgok)
Szóval szerintem emiatt ne válts....
szerk.: Meg hát nem ismerlek személyesen, de az is előfordulhat, hogy olyan a testbeszéded, amiből azt szűri le egy képzett HR-es, hogy te ilyen vagy. Akkor inkább ezen kéne változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest