- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbTamas77
aktív tag
Objektum-orientált részeket kicsit kibővítenéd, hogy pontosan melyik azok?
C++-nél "Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt" csak az alapokig olvastam el.
Azért tanulom a C++-t mert a legtöbb helyen úgy írták, hogy hasonlít a C++-re ezért úgy gondoltam, hogy alapnak jó lesz ez a könyv pawn tanulás szempontjából
Változók és állandók, Kifejezések és utasítások,Függvények,Vezérlési szerkezetek, ezeket vettem át eddig.
Angol tudomásom nagyon szerény, és mivel kezdő tanuló vagyok ilyen téren ezért szükségem van/volt egy viszonyítási alapra.Belenéztem a dokumentumba, de ahhoz az angol tudásom nagyon kevés.
Akkor ne is foglalkozzak a C++ többi fejezetével, mert felesleges mert nem építi tudásomat ott ahol használni szeretném?
Játékokat szeretnénk szkriptelni, pawnt legtöbben erre használják, csak találok egy pontos kiindulási alapot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest