Hirdetés
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom mennyire vagyok jó helyen, de olyan kérdésem lenne, hogy teljesen kezdő embernek mit ajánlotok, milyen programozói nyelvet kezdjen el tanulni? Már van pár könyvem, C, C++, C#, Php Mysql, de azt sem tudom melyiket mire használják és hogy melyiket érné meg elkezdeni. Eddig összesen html nyelvet tanultam. Következő célom kisebb játékok készítése lenne (nyilván nem a semmiből, gondolom, hogy több/sok lépéses folyamat oda eljutni), számítógépre és okostelefonokra egyaránt. Esetleg van valami ilyen játékfejlesztős oldal, amit tudtok ajánlani, én sajnos nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest