- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri16 #5716 üzenetére
Hát, alapjaiban nem értek veled egyet. Sebaj.
Csak pár szót. Az általános dolgokkal pont kitörölhetem a ..... a való életben. Elmész dolgozni, és csak pislogsz.
Nem az én példám lesz pont releváns, de esetemben (erről már korábban is beszélgettünk) pl. se folyamatábra, se tervezés, se semmi nincs. Elmondja az adott részleg, mi kell neki, én meg leülök, aztán már programozok is. Tudom, hol fogok bele, és közben folyamatosan építem. Nyilván vannak olyan projektek, ahol ez máshogy működik. Ám ezekre sem készít fel az iskola, sajnos.
Amit megtanultam az iskolában, azt nyugdíjig tutira a hajamra kenhetem. Könyvek, böngészés, gyakorlás, évek.
Véleményem szerint is jobb lenne, ha lennének speciális szakok. Akár csak különböző programnyelvekre. Jobbak az esélyeid, ha egy dologban nagyon jó vagy, mintha nagy az általános tudásod. Az iskolának azt kellene tanítania, amit a piac akar, de nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Google Pixel topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő