- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdvözlettem,
Lenne egy kérdésem. Itt egyetemen elég sok a hülyeség a kódolás terén, nem írunk szép kódokat... Csúnyákat írok...
De ahogy itt fórumozgatok fent, és kapom a megjegyzést, hogy csúnyán nézz ki, eljött az igényesség követelménye nálam.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan könyv, weboldal, ahol arra tanít, hogy hogyan írjunk "szép" elfogadható kódokat?
Például Java, C++, C# érdekelne elsősorban. (vagy esetleg ezt külön topicban írjam?)Amelyik megtanít arra, hogyan írjunk helyesen programkódokat, ne pedig atom brutál csúnyát, amire néha az egyetem rákényszerít (nem használhatsz rekurziót, interfészeket stb esetben eldobom az agyam)
(emléxem egyszer majdnem megírtam C#-ban egy legnagyobb közös osztó metódust, aztán nettem láttam egy 4 soros nagyon szép rekurziós példát. Gyönyörű volt és egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest