-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdvözlettem,
Lenne egy kérdésem. Itt egyetemen elég sok a hülyeség a kódolás terén, nem írunk szép kódokat... Csúnyákat írok...
De ahogy itt fórumozgatok fent, és kapom a megjegyzést, hogy csúnyán nézz ki, eljött az igényesség követelménye nálam.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan könyv, weboldal, ahol arra tanít, hogy hogyan írjunk "szép" elfogadható kódokat?
Például Java, C++, C# érdekelne elsősorban. (vagy esetleg ezt külön topicban írjam?)Amelyik megtanít arra, hogyan írjunk helyesen programkódokat, ne pedig atom brutál csúnyát, amire néha az egyetem rákényszerít (nem használhatsz rekurziót, interfészeket stb esetben eldobom az agyam)
(emléxem egyszer majdnem megírtam C#-ban egy legnagyobb közös osztó metódust, aztán nettem láttam egy 4 soros nagyon szép rekurziós példát. Gyönyörű volt és egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest