Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
tamas60
üzenetére
Felreertettel. Nem azt mondtam hogy susogosban keresel a moszkvan embert, hanem hogy ugy tekintesz a programozokra mint azok a vallalkozok akik a moszkvan keresnek embert. Nem teged minositettelek, hanem a hozzaallasodat.
Te adtad meg a tiszteletet? Mikozben kozlod, hogy "Tehát a részletesen írjam le mit szeretnék nem működik." Es miutan nem vagy hajlando pontosan elmondani mit szeretnel csodalkozol, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik nem kepesek megcsinalni. Tudod mit, meg tudnam csinalni, csinaltam mar ilyet, de nem vagy az a megrendelo akivel szivesen dolgoznek, sot az ellensegemnek sem kivannalak...
Esetleg nem a nagykepuskodes sutne minden hozzaszolasodbol (en vagyok a fasza gyerek, nekem vannak elvarasaim, de arra nincs idom, hogy ez leirjam nektek, mert ti ugyis kis senkik vagytok akik nem tudnak semmit megcsinalni, semmire nem vagytok jok, csak google-bol kimasolni a kodot) akkor lehet tenylegesen kapnal olyan jelentkezeseket akik nem minden mindegy alapon jelentkeznek, mert eppen hosszu ideje nincs munkajuk.
Dehat ugyis feleslegesen tepem a szamat, szerinted te mindent jol csinaltal, es mindenki mas hulye...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest