- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
tamas60
üzenetére
Felreertettel. Nem azt mondtam hogy susogosban keresel a moszkvan embert, hanem hogy ugy tekintesz a programozokra mint azok a vallalkozok akik a moszkvan keresnek embert. Nem teged minositettelek, hanem a hozzaallasodat.
Te adtad meg a tiszteletet? Mikozben kozlod, hogy "Tehát a részletesen írjam le mit szeretnék nem működik." Es miutan nem vagy hajlando pontosan elmondani mit szeretnel csodalkozol, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik nem kepesek megcsinalni. Tudod mit, meg tudnam csinalni, csinaltam mar ilyet, de nem vagy az a megrendelo akivel szivesen dolgoznek, sot az ellensegemnek sem kivannalak...
Esetleg nem a nagykepuskodes sutne minden hozzaszolasodbol (en vagyok a fasza gyerek, nekem vannak elvarasaim, de arra nincs idom, hogy ez leirjam nektek, mert ti ugyis kis senkik vagytok akik nem tudnak semmit megcsinalni, semmire nem vagytok jok, csak google-bol kimasolni a kodot) akkor lehet tenylegesen kapnal olyan jelentkezeseket akik nem minden mindegy alapon jelentkeznek, mert eppen hosszu ideje nincs munkajuk.
Dehat ugyis feleslegesen tepem a szamat, szerinted te mindent jol csinaltal, es mindenki mas hulye...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Warships
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Arany János - Kapcsos könyv
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest