Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7

veterán

válasz tamas60 #5167 üzenetére

Felreertettel. Nem azt mondtam hogy susogosban keresel a moszkvan embert, hanem hogy ugy tekintesz a programozokra mint azok a vallalkozok akik a moszkvan keresnek embert. Nem teged minositettelek, hanem a hozzaallasodat.

Te adtad meg a tiszteletet? Mikozben kozlod, hogy "Tehát a részletesen írjam le mit szeretnék nem működik." Es miutan nem vagy hajlando pontosan elmondani mit szeretnel csodalkozol, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik nem kepesek megcsinalni. Tudod mit, meg tudnam csinalni, csinaltam mar ilyet, de nem vagy az a megrendelo akivel szivesen dolgoznek, sot az ellensegemnek sem kivannalak...

Esetleg nem a nagykepuskodes sutne minden hozzaszolasodbol (en vagyok a fasza gyerek, nekem vannak elvarasaim, de arra nincs idom, hogy ez leirjam nektek, mert ti ugyis kis senkik vagytok akik nem tudnak semmit megcsinalni, semmire nem vagytok jok, csak google-bol kimasolni a kodot) akkor lehet tenylegesen kapnal olyan jelentkezeseket akik nem minden mindegy alapon jelentkeznek, mert eppen hosszu ideje nincs munkajuk.

Dehat ugyis feleslegesen tepem a szamat, szerinted te mindent jol csinaltal, es mindenki mas hulye...

Új hozzászólás Aktív témák