- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
megprobalhatok osszerakni egy ilyet, bar igy hirtelen nem sok jut eszembe, hasznalat kozben szoktak elojonni, de pl itt van egy jo kis lista (en is irtam bele nehany hozzaszolast
)ja tenyleg, azt elfelejtettem irni pedig akartam, hogy debugban sajnos a vim nagyon gyenge, vannak pluginek hozza, de ebben a VS vagy barmelyik masik IDE fenyevekkel lehagyja. mondjuk en szeretem a gdb-t, szoval ez nekem nem olyan orult nagy problema

igen, a kodformazas nagyon jo, en mindennap tobbszor hasznalom a >> es << parancsokat (aktualis sor balra/jobbra indentalasa)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)