- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tudom előttem már biztosan sokan feltették ugyanezt a kérdést, ezért elnézést kérek ha unalmas a téma!
Azt szeretném megtudni, milyen programozási nyelvvel lenne érdemes így 2011-ben megtanulni dolgozni? Egyáltalán mi az ami versenyképes és az is lesz még jó pár évig? Mivel a jelenlegi végzettségemmel nem nagyon találok szakmámban munkalehetőséget (közlekedésépítő technikus) szeretnék más irányba is nyitni. OKJ-s képzésről mi a véleményetek, állásinterjúnál örülnek neki vagy sem? Amiket nézegettem az a html5, php, java, c++, python. Igazából a web programozás vagy a grafikus programozás érdekelne, de nem tudom mivel illene kezdenem! C++, pascal, basic? Illetve melyek azok amiket össze lehet kapcsolni a munkában? Előre is köszönöm a segítséget!Üdv: epidemic
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt szeretném megtudni, milyen programozási nyelvvel lenne érdemes így 2011-ben megtanulni dolgozni? Egyáltalán mi az ami versenyképes és az is lesz még jó pár évig? Mivel a jelenlegi végzettségemmel nem nagyon találok szakmámban munkalehetőséget (közlekedésépítő technikus) szeretnék más irányba is nyitni. OKJ-s képzésről mi a véleményetek, állásinterjúnál örülnek neki vagy sem? Amiket nézegettem az a html5, php, java, c++, python. Igazából a web programozás vagy a grafikus programozás érdekelne, de nem tudom mivel illene kezdenem! C++, pascal, basic? Illetve melyek azok amiket össze lehet kapcsolni a munkában? Előre is köszönöm a segítséget!