Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Lehet nem a legpontosabb volt a megfogalmazás. Maya, Blender, ProE programokkal való munka illetve 3D-s alkalmazások fejlesztése. Bár nem tudom itthon erre mennyire van igény, ProE programhoz értőket itthon keresnek ugyan, de akkor már jó lenne valamilyen fejlesztői végzettséget is szerezni, hogy ne csak felhasználói szinten értsek hozzá. Mivel középiskolába nem akarok újra beiratkozni, gondolom az alapokat vagy saját erőből vagy tanfolyamon sajátíthatom el. Idővel pedig vagy OKJ-s vagy főiskolai/egyetemi képzés lenne a cél.
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tudom előttem már biztosan sokan feltették ugyanezt a kérdést, ezért elnézést kérek ha unalmas a téma!
Azt szeretném megtudni, milyen programozási nyelvvel lenne érdemes így 2011-ben megtanulni dolgozni? Egyáltalán mi az ami versenyképes és az is lesz még jó pár évig? Mivel a jelenlegi végzettségemmel nem nagyon találok szakmámban munkalehetőséget (közlekedésépítő technikus) szeretnék más irányba is nyitni. OKJ-s képzésről mi a véleményetek, állásinterjúnál örülnek neki vagy sem? Amiket nézegettem az a html5, php, java, c++, python. Igazából a web programozás vagy a grafikus programozás érdekelne, de nem tudom mivel illene kezdenem! C++, pascal, basic? Illetve melyek azok amiket össze lehet kapcsolni a munkában? Előre is köszönöm a segítséget!Üdv: epidemic
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgatós találkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azt szeretném megtudni, milyen programozási nyelvvel lenne érdemes így 2011-ben megtanulni dolgozni? Egyáltalán mi az ami versenyképes és az is lesz még jó pár évig? Mivel a jelenlegi végzettségemmel nem nagyon találok szakmámban munkalehetőséget (közlekedésépítő technikus) szeretnék más irányba is nyitni. OKJ-s képzésről mi a véleményetek, állásinterjúnál örülnek neki vagy sem? Amiket nézegettem az a html5, php, java, c++, python. Igazából a web programozás vagy a grafikus programozás érdekelne, de nem tudom mivel illene kezdenem! C++, pascal, basic? Illetve melyek azok amiket össze lehet kapcsolni a munkában? Előre is köszönöm a segítséget!