- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Lehet nem a legpontosabb volt a megfogalmazás. Maya, Blender, ProE programokkal való munka illetve 3D-s alkalmazások fejlesztése. Bár nem tudom itthon erre mennyire van igény, ProE programhoz értőket itthon keresnek ugyan, de akkor már jó lenne valamilyen fejlesztői végzettséget is szerezni, hogy ne csak felhasználói szinten értsek hozzá. Mivel középiskolába nem akarok újra beiratkozni, gondolom az alapokat vagy saját erőből vagy tanfolyamon sajátíthatom el. Idővel pedig vagy OKJ-s vagy főiskolai/egyetemi képzés lenne a cél.
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tudom előttem már biztosan sokan feltették ugyanezt a kérdést, ezért elnézést kérek ha unalmas a téma!
Azt szeretném megtudni, milyen programozási nyelvvel lenne érdemes így 2011-ben megtanulni dolgozni? Egyáltalán mi az ami versenyképes és az is lesz még jó pár évig? Mivel a jelenlegi végzettségemmel nem nagyon találok szakmámban munkalehetőséget (közlekedésépítő technikus) szeretnék más irányba is nyitni. OKJ-s képzésről mi a véleményetek, állásinterjúnál örülnek neki vagy sem? Amiket nézegettem az a html5, php, java, c++, python. Igazából a web programozás vagy a grafikus programozás érdekelne, de nem tudom mivel illene kezdenem! C++, pascal, basic? Illetve melyek azok amiket össze lehet kapcsolni a munkában? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: epidemic
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest