Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Hát ez a történet nagyban hasonlít a sajátoméhoz. HT-1080 meg otthon papíron programozás.... Én is így kezdtem és én is 26-27 éve. A középiskolás tanulmányaimat ez határozta meg, majd a főiskolai/egyetemi tanulmányok is. Viszont a munkám az nem teljesen ez, a hobbi viszont maradt keményen. Azt gondolom hogy a folyamatos agytorna az kell, tehát ha programozni akar (szeret) az ember akkor úgyis matek, meg algoritmusokban, rendszerben gondolkodás elválaszthatatlan lesz a mindennapjaitól.
Had ajánljam egy nemrég indult blogomat, amiben épp a programozásról írok és az én történetemet is nagyjából leírtam. Nem kell elfogadni azt a módszert amit én ott írok és javaslok a programozótanoncoknak, de én úgy látom hogy az ott leírtak egy jó módszer lehet a programozási kézség kialakításához.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest