Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
c-ben gondolkozva:
a 10ezer csúcs miatt célszerű éllistával ábrázolni, ott pedig nem probléma a memórialimit.
csúcsoknak lefoglalod előre a memóriát, akkor ugye tömbként kezeled, és a tömb indexe fogja megmutatni az illető csúcs ''nevét''. minden csúcsból kiindul egy lista, ami tartalmazza az éleket. egy élnek van végpontja, ami egy int és rákövetkező csúcsa, ami egy csúcsra mutató pointer, vagyis egy csúcs mérete nagyjából 12byte, össszes csúcs így 240kbyte-ot foglal. ha nagyon szorít az időlimit, akkor eltárolhatod minden csúcsnál az utolsó élre mutató pointert, így a beszúrás n idő helyett 1 idő alatt megtörténik.
az élmátrix az egyébként micsoda?
én csak a csúcsmátrixot és az éllistát ismerem/használtam.
listákról minden könyvben olvashatsz, de a gúgle is sok hasznos találatot dob, főleg ha angolul keresel. ennek fényében nem értem, mi a probléma a file-ból való lista felépítéssel. (kulcsszó: linked list).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én csak a csúcsmátrixot és az éllistát ismerem/használtam.