Hirdetés
- Yettel topik
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
de én elképzelhetőnek tartom. c/c++ alatt mondjuk egy példa. létrehozol egy pointert valahova mint változó. oda beírsz valamit. majd átkasztolod a pointered függvénypointerré vagy objektumra mutató pointerré és meghívod a függvénypointert / objektum tagfüggvényét (függvény ptr-t sose használtam de létezik, nem tudom hogy meg lehet e csinálni egy ilyen cast - ot, de az objektumosat biztos). na a hívás után szépen az fog programutasításként értelmeződni amit előzőleg beírtál a memóriába. persze ehhez nagyon kell tudni hogy mit írsz be
(nem tudom hogy a vírusok így csinálják e). ezzel a módszerrel felülírhatod a programod normális utasítás részét is ha eltalálod a memóriacímeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nem tudom hogy a vírusok így csinálják e). ezzel a módszerrel felülírhatod a programod normális utasítás részét is ha eltalálod a memóriacímeket.