- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Dehogy vagy deviáns csak azért, mert okosabb vagy, mint az átlag, és nem álltál bele a hagyományos női szerepekbe (ami tegyük hozzá, a nők többségének amúgy testhez is áll).
Nekem a 4 gyerekem közül az egyik lányom kiemelkedően okosabb, mint a többiek. Neki többször pedzegettem is, hogy nem szeretne-e programozó lenni, de őt a tánc, és a humán dolgok érdeklik, pedig félelmetes, hogy mennyire jól átlátja a reál dolgokat, mennyire jól tud elvontan gondolkodni, csak éppen fikarcnyit sem érdeklik. Szeret sütni főzni, öltözködni, fiúzni, egyszerűen tipikus nő, miközben baromira nem úgy neveljük. Egyébként orvos szeretne lenni, és ha valakinek, akkor neki minden esélye meg lesz rá, hogy az legyen.
A kisebbik lányomat meg eléggé taszítják ezek a tipikus női témák, csak ő meg nem valami okos, cserébe gyönyörű szép (no igen, a természet fura dolog, hogy egyensúlyra törekszik...
). Ő meg azért szenved a reál tárgyakkal, mert egyszerűen nem érti, nem bírja megérteni azt, amit más kapásból átlát. Ő se lesz programozó, de ő se azért nem mert apa férfi, anya nő, és lányból nem nevelünk programozót.Ezekre értettem, hogy egyszerűen másképp működnek, másképp gondolkoznak, más témák állnak közel az átlag férfiakhoz és átlag nőkhöz. És emiatt van az, hogy általában több férfi van az IT szakmában, ahogy mondjuk óvónők között meg elég kevés a férfi.
"a ferfiak szelsosegesebbek: tobb van a debil oldalon is, meg tobb az atlagnal sokkal magasabb is" - ezen felnevettem, nagyon jól a fején találtad a szeget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ő meg azért szenved a reál tárgyakkal, mert egyszerűen nem érti, nem bírja megérteni azt, amit más kapásból átlát. Ő se lesz programozó, de ő se azért nem mert apa férfi, anya nő, és lányból nem nevelünk programozót.