- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman, ugye nem haragszol, ha nem megyünk ebbe bele. Bő 10 év programozás után nekem ez a tapasztalatom, de igazán sosem akart megcáfolni senki (illetve ezt én nem propagáltam egyáltalán, a ''szakemberek'' körében nekem eddig általánosnak tűnt a nézet...).
A Basic strukturáltságának némileg gátat szab a Struct, a Rec és az Union finoman szólva is véges lehetőségtára, a Pascall ellenben olyan messze van az objektumoktól, mint Makó Jeruzsálemtől (példa: örökölt objektumok, polimorfizmus, dinamikus objektumok, stb, stb, stb...). Biztos mindkét nyelvet felpeccselték azóta, és a Visual Basic pl fullra objektumokra épül, de minek, ha van C++/Java nyelv is?
No, de itt zárjuk le, mert endless téma (ráadásul szerintem nem is vitatéma, mert egyértelmű, így nem lennék jó alany).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest