- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman, ugye nem haragszol, ha nem megyünk ebbe bele. Bő 10 év programozás után nekem ez a tapasztalatom, de igazán sosem akart megcáfolni senki (illetve ezt én nem propagáltam egyáltalán, a ''szakemberek'' körében nekem eddig általánosnak tűnt a nézet...).
A Basic strukturáltságának némileg gátat szab a Struct, a Rec és az Union finoman szólva is véges lehetőségtára, a Pascall ellenben olyan messze van az objektumoktól, mint Makó Jeruzsálemtől (példa: örökölt objektumok, polimorfizmus, dinamikus objektumok, stb, stb, stb...). Biztos mindkét nyelvet felpeccselték azóta, és a Visual Basic pl fullra objektumokra épül, de minek, ha van C++/Java nyelv is?
No, de itt zárjuk le, mert endless téma (ráadásul szerintem nem is vitatéma, mert egyértelmű, így nem lennék jó alany).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Üzleti vita és megbeszélés
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Diablo IV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest