- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Superman, ugye nem haragszol, ha nem megyünk ebbe bele. Bő 10 év programozás után nekem ez a tapasztalatom, de igazán sosem akart megcáfolni senki (illetve ezt én nem propagáltam egyáltalán, a ''szakemberek'' körében nekem eddig általánosnak tűnt a nézet...).
A Basic strukturáltságának némileg gátat szab a Struct, a Rec és az Union finoman szólva is véges lehetőségtára, a Pascall ellenben olyan messze van az objektumoktól, mint Makó Jeruzsálemtől (példa: örökölt objektumok, polimorfizmus, dinamikus objektumok, stb, stb, stb...). Biztos mindkét nyelvet felpeccselték azóta, és a Visual Basic pl fullra objektumokra épül, de minek, ha van C++/Java nyelv is?
No, de itt zárjuk le, mert endless téma (ráadásul szerintem nem is vitatéma, mert egyértelmű, így nem lennék jó alany). -
A C++ -szal semmi bajom, komoly nyelv (bár elméleti értelemben a Java tisztább). A Pascal és a Basic viszont szerintem sem az igazi strukturált, sem az objektum orientált programozásra nem alkalmasak.
Rengeteg embert keresnek ilyen-olyan feladatokkal, de ez nem jelenti azt, hogy az adott programnyelv jó. Megjegyzem, a .php is egy rakás ''szemét'', legkevésbé sem kedvelem.
Az ASM és a Java már valami, különböző feladatokra, persze.
A .PHP adminos kérdés pedig valóban túl tág, konkrét kérdesekre tudok csak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!