- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Van egy HTML5, CSS, JS, PHP, MySQL oldalam, vendégház foglalási oldala. Jelenleg fejlesztés alatt, most értem el oda, hogy valamilyen user management kellene bele.Amit tudnia kellene:
-"Három" felhasználói szint: Admin, User, UnregisteredUnregistered szint: Oldal megtekintése, foglalás küldése a foglalási form teljes kitöltésével, regisztráció.
User, Admin szinten: login, elfelejtett jelszó, login után az alap oldalakon kívül saját profil megtekintése, saját adatok módosítása, valamint az "alap" oldalakon formok (pl fentebb említett foglalás) automatikus kitöltése az user adataival.Kifejezett admin jog: oldalon különböző módosítások végzése, userek kezelése, lekérdezések foglalási adatokból, foglalások módosítása, elfogadása.
TO BE feature: belső üzenetküldő, de ez még kérdéses, hogy kell-e, egyáltalán lenne-e értelme.
MIlyen irányba lehetne elindulni? Keresgettem guglin találtam pár keretrendszert, érdemes lehet azok közül nekikezdeni valamelyikkel és azt intergálni az oldalba?
Vagy inkább teljesen nulláról, személyre szabottan?
A gondom, hogy nagyon keveset PHP-ztam eddig, az alapok vannak csak meg, adatbázis kezelés, post, get methodok, levélküldés, adatbázisból lekérdezett adatok alapján html generálás, ilyesmi. Egyáltalán PHP lenne erre a megfelelő?Minden ötletet, tanácsot szívesen fogadok és előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest