-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Git probléma. Jó lenne valami olyan kliens, ami jelszót tud tárolni, és nem kell minden alkalommal azt kézileg beírnom.
Parancssoros scriptekhez ami credentials cache-t találtam "official" oldalon, az memory storage. Amíg ki nem kapcsolom a gépet, megmarad, aztán újra be kell írnom. A név:jelszó formát parancssorban nem tudom életre kelteni. Nem működik
Néztem grafikus klienst: TortoiseGit. Stackoverflow-n blogokban tanácsoltak mindenféle menüpontokat (amik már rég nem élnek, mert ilyen fél évtizeddel ezelőttiek, és még egy másik verzióhoz voltak), meg editáljak global script file-t (természetesen az sem működik).
Talán valami más klienst használjak? Igazán nem ragaszkodom a TortoiseGit-hez, ha van jobb. De melyik?
A gép, amin fejlesztek, személyi eszköz. Teljesen alaptalannak érzek bármi félelmet, hogy miért ne írjam be a jelszót akármi scriptbe kényelmi okokból. De nem találok rá módot, hogyan? Aki régebb óta használ git-et, legyen szíves ossza meg velem a kényelem titkát, mit tudok tenni jelszó beírogatás ellen?
Előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 SUPER Trinity Black Edition 16GB - Garancia 2029.02
- Razer Basilisk V3 X HyperSpeed - bontatlan, garanciális
- HP Pavilion, Presario, K061130B1 notebook billentyűzet - magyar
- 1 db GIGABYTE AORUS GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11GB GDDR5X 6 hó garanciával, számlával
- 8 gen. I3 Gtx 1650 Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest