Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm midenkinek, azt hiszem kicsit félrement a történet, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az elvárt dokumentum, amiből normálisan lehetne becslést adni.
Nálunk ugye vannak erre emberek, akik ezt megcsinálják, de mindig feljön nálam egy csomó kérdés, vagy ha nincs szerencsém, akkor nem jön fel, csak mikor már nekiálltam.
Nagyon lebutítva a dolgot, néha azt érzem, hogy kapok egy doksit, amibe benne van, hogy csinálj egy 10*5 centis vasdarabot, és nekem kell becslés közben gondolkodnom rajta, hogy kell rá nyél is, mert kalapálni akarnak, vagy szüghúzó rész stb... Szóval így kvázi irreális az, hogy ledobják a papírt, délutánig mondj rá valami óraszámot, de a leírás meg eléggé részletszegény
Tehát mégegyszer, nem azzal van a gond, hogy csomó minden módosul, vagy van 1-2 plusz kérdésem, csak fura számomra, hogyha van erre dedikált ember, akkor nekem mért kell még órákat töltenem, hogy tisztázzam mit is kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest