Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm midenkinek, azt hiszem kicsit félrement a történet, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az elvárt dokumentum, amiből normálisan lehetne becslést adni.
Nálunk ugye vannak erre emberek, akik ezt megcsinálják, de mindig feljön nálam egy csomó kérdés, vagy ha nincs szerencsém, akkor nem jön fel, csak mikor már nekiálltam.
Nagyon lebutítva a dolgot, néha azt érzem, hogy kapok egy doksit, amibe benne van, hogy csinálj egy 10*5 centis vasdarabot, és nekem kell becslés közben gondolkodnom rajta, hogy kell rá nyél is, mert kalapálni akarnak, vagy szüghúzó rész stb... Szóval így kvázi irreális az, hogy ledobják a papírt, délutánig mondj rá valami óraszámot, de a leírás meg eléggé részletszegény
Tehát mégegyszer, nem azzal van a gond, hogy csomó minden módosul, vagy van 1-2 plusz kérdésem, csak fura számomra, hogyha van erre dedikált ember, akkor nekem mért kell még órákat töltenem, hogy tisztázzam mit is kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest