- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Kb. másfél éve elvégeztem egy gyorstalpalót Java-ból. Azóta egyedül tanulom, SFJ videóit vettem át, jelenleg Udemy-ről tanulok. Nyolc óra munka és család mellett a vártnál lassabban haladok
A cél az lenne, hogy befejezem a Udemy kurzust, utána meg egy saját projektet készítek Spring Boot-al, amivel lehet esélyem egy junior pozícióra.
De most találtam egy helyi céget amely kezdőket is keres tapasztalat nélkül, Flutter-ben és Python (Django)-ban. Anno dolgoztam picit Odoo-ban, tehát a Python közelebb áll hozzám. Azt mondták, hogy ha készítek 2-3 Django webappet, amiből egyet tutorial nélkül akkor menni fog a technikai interjú.
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek érdemes időt szánnom, Pythont (Djangot) tanulni? Igazából picit félek, hogy ez is elhúzódhat, mint a Java, illetve, ha abbahagyom a Java-t, akkor kárba megy a belefektet idő
Ti mit tennétek a helyemben, folytassam a Java tervet, vagy vágjak bele Django-ba?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest