Hirdetés
- Poco F7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Kb. másfél éve elvégeztem egy gyorstalpalót Java-ból. Azóta egyedül tanulom, SFJ videóit vettem át, jelenleg Udemy-ről tanulok. Nyolc óra munka és család mellett a vártnál lassabban haladok
A cél az lenne, hogy befejezem a Udemy kurzust, utána meg egy saját projektet készítek Spring Boot-al, amivel lehet esélyem egy junior pozícióra.
De most találtam egy helyi céget amely kezdőket is keres tapasztalat nélkül, Flutter-ben és Python (Django)-ban. Anno dolgoztam picit Odoo-ban, tehát a Python közelebb áll hozzám. Azt mondták, hogy ha készítek 2-3 Django webappet, amiből egyet tutorial nélkül akkor menni fog a technikai interjú.
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek érdemes időt szánnom, Pythont (Djangot) tanulni? Igazából picit félek, hogy ez is elhúzódhat, mint a Java, illetve, ha abbahagyom a Java-t, akkor kárba megy a belefektet idő
Ti mit tennétek a helyemben, folytassam a Java tervet, vagy vágjak bele Django-ba?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest