Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Előző munkahelyről tapasztalat, hogy win-ről mac-re akartak szoktatni és én inkább kiléptem. Mert azt akkor sem. Mac-en még egy ctrl-insert / shift-insert kombó sem létezik. A billentyűzete win-hez szokott embernek konkrétan olyan mértékű kínzás, amit törvényben kellene megtiltani és szigorítottan büntetni. Ami meg a "just works"-öt illeti, az sok esetben "just pay it up"-ot jelent. Valami eszetlen mértékben kerül minden pénzbe. És akkor még ott van a játékok esete. Ne becsüld alá azt a problémát, mert nagyon megbánod
Ha általános használatra kell, játszani is akarsz majd vele. Ha mac-re váltasz, van ugyan windows emulátor, de az teljesítményben nem ugyan az, szaggatni fognak a játékok. Meg lehet ugyan windows-t rakni azokra a mac bookokra, amik még intel cpu-val vannak szerelve, de a billentyűzetén (ami 2021-ben szerintem katasztrofálisan ergonómiai hulladék) nem lehet segíteni, szóval felejtős azt hinni, hogy legrosszabb esetben windowst raksz rá. Fából nem tudsz vaskarikát gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha általános használatra kell, játszani is akarsz majd vele. Ha mac-re váltasz, van ugyan windows emulátor, de az teljesítményben nem ugyan az, szaggatni fognak a játékok. Meg lehet ugyan windows-t rakni azokra a mac bookokra, amik még intel cpu-val vannak szerelve, de a billentyűzetén (ami 2021-ben szerintem katasztrofálisan ergonómiai hulladék) nem lehet segíteni, szóval felejtős azt hinni, hogy legrosszabb esetben windowst raksz rá. Fából nem tudsz vaskarikát gyártani