- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
STibi_
csendes tag
Üdv!
Látom itt sistereg az ész!
Hálózati gondom van. Az a felállás, hogy egy hotelban dolgozom, ahol egy kamerás renszer van. Ez még ok, de itt a recepción van 2 is, ami az én pofámat veszi.A gépet netről el lehet érni, még én állítottam be a routert, hogy milyen portokat kell a kamerás gépre forwardolni. A ''külső'' nézetet valami böngészös ActiveX vezérli. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám figyelni én a megadott portokat, hogy felcsatlakozott-e valaki kintről? (Delphi or API please...) Ha van erre valami kész progi, az is jó, legalább nem kell pötyögnöm, csak ha én írom, akkor el tudom ütni az időt a halálos éjszakai műszakban. Nézegettem a Help-et, de nem jutottam vele előre. Ha valaki tud pár utasítást, abból már ki tudok indulni, tudom merre keressek/menjek tovább.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest