- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Már megint a fingot fűrészeljük?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem értem miért mond ellen a goto használata az oop programozásnak.....de lehet az én ismereteim hiányosak.
Igaz linuxban nem prograrozok, VBA-ban viszont sokat használtuk a goto, főleg hibakezelés céljából, try catch hiányában. Sőt volt még on error resume next is, ami hasonló a try catch-hez.
De a goto egy eljárás vagy függvény belsejében fut, attól még az egész lehet oop, ez semmiben sem ütközik egymással.
Ez csak egy eszköz, aki akraja használja vagy sem, nem kötelező, mint ahogy én sem szarom tele a kódjaimat ész nélkül try catch-el, mert lassítja, meg kicsit olyan, hogy mittudoménmilesz, try catch. De ettől még vannak olyan szituk, amikor a váratlan eseményeket ezzek a legjobb megoldani.
Na, nálam a goto is kb. ez a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)