Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
emitter
üzenetére
nagyon nem vagyok tisztában azzal, hogy végülis egy wavban milyen infó hol található (fejlécre gondolok), és hogy mi történik akkor, ha nem a neki megfelelő paraméterekkel játszom le... ez utóbbiról azt olvastam, h kárt is okozhat akár, szernecsére nekem csak idegesítő zaj jött a hangszórómból

itt találtam egy wav-felépítést: [link]
viszont nekem így néz ki a wav fájlom (eddig kettőt néztem meg, mindkettő fejléce azonos hosszú):
RIFF~DÝ^@^@WAVEfmt ^P^@^@^@^A^@^A^@^Q+^@^@''V^@^@^B^@^P^@data...
szóval a 40.-ik karakternél kezdődnek a tényleges adatok. Egyébként attól, hogy véletlenül a 44. karaktertől kezdem el lejátszani, attól még kéne szólnia, nem? csak legfeljebb ''kicsit'' később kezdve
segítsetek, mert egyedül nem tudok túljutni ezen a dolgon
ui: és arról sem találtam még infót, hogy mekkora buffert ajánlatos fenntartani, ez gondolom megegyezik azzal az adatmérettel, amit egyszerre kiküld a hangkártyának - ez mekkora legyen? próbálkoztam már 1-16384 bájtig, egyik se jött be, csak zümmögés...
mod: a wav fejlécénél ''fmt'' után egy szóköz van, és természetesen az egész fejléc egy sorban van
és felraktam a legújabb wav2.c-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- darkFlash Shadow Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs