Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
emitter
üzenetére
nagyon nem vagyok tisztában azzal, hogy végülis egy wavban milyen infó hol található (fejlécre gondolok), és hogy mi történik akkor, ha nem a neki megfelelő paraméterekkel játszom le... ez utóbbiról azt olvastam, h kárt is okozhat akár, szernecsére nekem csak idegesítő zaj jött a hangszórómból

itt találtam egy wav-felépítést: [link]
viszont nekem így néz ki a wav fájlom (eddig kettőt néztem meg, mindkettő fejléce azonos hosszú):
RIFF~DÝ^@^@WAVEfmt ^P^@^@^@^A^@^A^@^Q+^@^@''V^@^@^B^@^P^@data...
szóval a 40.-ik karakternél kezdődnek a tényleges adatok. Egyébként attól, hogy véletlenül a 44. karaktertől kezdem el lejátszani, attól még kéne szólnia, nem? csak legfeljebb ''kicsit'' később kezdve
segítsetek, mert egyedül nem tudok túljutni ezen a dolgon
ui: és arról sem találtam még infót, hogy mekkora buffert ajánlatos fenntartani, ez gondolom megegyezik azzal az adatmérettel, amit egyszerre kiküld a hangkártyának - ez mekkora legyen? próbálkoztam már 1-16384 bájtig, egyik se jött be, csak zümmögés...
mod: a wav fejlécénél ''fmt'' után egy szóköz van, és természetesen az egész fejléc egy sorban van
és felraktam a legújabb wav2.c-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest