- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Én csak úgy értem, hogy ha a tutorialba rögtön használják pl a SOLID elveket, amiket nem szoktak külön elmagyarázni, hogy mit miért pont úgy csinálnak, akkor lesz egy nagy fekete folt, viszont ha előtte legalább olvas róla, hogy van ilyen, még ha nem is érti rögtön, de mégis össze tudja majd kötni a dolgokat, ha használja
Silεncε: Igazából én csak úgy értem ezt, hogy vannak olyanok, akiknek annyira nincs érzékük ehhez, hogy nem tudják elképzelni se, hogy hogyan lehetne megvalósítani egy buborék rendezést, szóval nyilván sok mindentől függ, hogy kiből lesz programozó, de egyfajta huzalom,tehetség kell hozzá, és lehet valaki végignéz több 100 óra tutorialt, és mégse fog ráállni az agya
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Hobby rádiós topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest