- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
fabri07 #13543 üzenetére
Pedig meglepően kevés matek van a debreceni proginfón. Összesen 3-4 matekos tárgy van, amit meg lehet csinálni gond nélkül, hogy ha esetleg jártál emelt matekra közép suliban, de anélkül is egy kis szorgalommal. Ha érdekel az informatika, akkor proginfóra érdemes menni, mert a gazdinfón elég kemény gazdasági tárgyak vannak, ott is van programozás, de kevés szerepet kap.
Az első évben egyébként én is úgy gondoltam hogy ennek semmi értelme, többet érek ha magamtól tanulok, de vannak olyan tárgyak és mellé olyan igazán jó szakemberek, amik/akik miatt érdemes egyetemre járni, mert olyan finom kis részleteket lehet megtanulni, amit az udemy-ről nem lehet összeszedni és itt van értelme az egyetemnek, nem feltétlen arról szól, hogy profi szinten segít egy programnyelvet elsajátítani. Voltak olyan témák amiket már önszorgalomból elkezdtem tanulni és utána rá jött egy olyan tárgy ami ezzel foglalkozott és rengeteg kis részletet tanultam pluszba amivel még inkább sikerült tisztábban látni az adott technológiákat. Tehát az a pár plusz az, amit ad az egyetem, ami nem feltétlen szükséges a való életben és lehet soha többet nem jön elő, de precízebb tudásod lesz.
További részleteket privátban tudok mondani, ha ide jösz tanulni, akkor akár segíthetek is a beilleszkedésben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest