- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Tudom ez már egy elcsépelt kérdés lesz, viszont én megpróbálnám a segítségeteket kérni.
Meg szeretnék tanulni programozni, konkrétan a nulláról, kezdetben magam, majd később folytatni valami Greenfox szerű "tanfolyamon". Tehát a cél egyértelműen, az hogy ebben szeretnék dolgozni a távoli jövőben.
Tudom, nem a nyelv a legfontosabb, hanem a gondolkodás,én is nagyon mélyen szeretném ezt a szakmát "megtanulni".
Kezdésnek Pythont gondoltam,vagy javát vagy valami webes dolgot. konkrétan még nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Akár mobil app fejlesztéssel (ios, android) akár ipari dolgokkal, vagy webes fejlesztéssel.
Kérdésem, hogy jó indulások lennének e ezek a nyelvek (szép magyar mondat) valamint mit ajánlotok mint forrás? Keresgéltem már pár helyen, de vagy régi volt, vagy nem tudtam megítélni a szakmaiságot.
Elnézést a hosszú kommentért, és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így építsd a billentyűzeted!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest