- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
A programom eddig full zárt rendszerű volt, a szerveren és a végpontokon is a saját szoftvereim futnak. Mindent ellenőrzés alatt tartottam, még a végpontjaim is többlépcsős azonosítás után tudnak felcsatlakozni, beleértve pl. hardveres kulcsokat is. Innentől kezdve az, hogy valaki feldob egy webszervert valahová, nekem már fázós. Nincs annyi tapasztalatom vele, hogy úgy érezzem, mindenre figyeltem, mások helyett is.
De amúgy sem érdemes elmenni abba az irányba, kinek, mely területen, mekkora a cerkája. Én alapvetően hardver-közeli fejlesztésekhez szoktam, hobbiból összedobtam már webservice-t, működött is, de nincs teljes rálátásom. Ez nekem elég ahhoz, hogy lejjebb toljam a listámon, még akkor is, ha értem, hogy én azt tudom korlátozni, hogy mihez férjen hozzá.
Ezen felül tényleg az is ott van, hogy ehhez kellene egy webszerver, ami nálad valószínűleg hegyekben áll, itt viszont biztosan nincs.Egyébként Bambano vagy Emvy megoldása a legészszerűbb. Megnéztem, a Firebird 4 már kínál beépített table replicationt, de ez a verzió még csak test release állapotban van, így aztán kiesik. Külsős programokat természetesen már előtte megnéztem, de azzal az a bajom, hogy külsős...
Bambano és Emvy ötletei jók, és végeredményben azt hozzák, amit az elején írtam: köztes DB. Hogy az most valódi DB vagy CSV, az majd kiderül.
Még azon agyalok, hogy magam megírok egy replikátort, semeddig sem tart, csak utána kell néznem, hogy lehet-e pl. Firebird alól triggerből meghívni egy külső programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest