Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Felesleges a két képzésre járó embereket összehasonlítani, mivel (és ez minden ilyen vitánál előjön, direkt nem akartam leírni ezredjére is), hogy egyetemet is végezhet teljesen hozzá nem értő, és bootcampből is jöhet ki jó szakember. Arra szerettem volna rávilágítani, hogy véleményem szerint (és javítson ki bárki, ha tévedek), az két képzés között alapvető hozzáállásbeli különbség van: míg az egyetem szeretne belőled mérnököt (vagy programetervező informatikust) nevelni (több-kevesebb sikerrel), addig a bootcampek az éppen divatos igényeket igyekeznek kiszolgálni a cégek felől. Emiatt nem tartom sokra ez utóbbiakat, mert nem a hallgatók érdekeit nézik elsődlegesen (minél könnyebben tudjon domain-t váltani, legyen meg a "mérnöki szemlélete"), addig az utóbbiak a velük szerződtetett cégek érdekeit nézik elsődlegesen. Egy cikket olvastam, asszem az index csinálta a kódoló sulikról, amiben az egyik ilyen tanár elmondta, hogy amit két éve leadtak, az ma már semmit sem ér. Na ezért nem hiszek ezekben a világmegváltó csodákban, mert nem hosszú távra képzik az embereket, ami pedig az ő érdekük lenne, ha tényleg komolyan gondolják a progamozósdit, és nem csak az átlagnál magasabb kezdő fizetés kellemes illatot hozó szele csapta meg az orrukat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest