- iOS alkalmazások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cattus #12784 üzenetére
Én az egyetemtől sem vagyok elragadtatva.
Van némi rálátásom, mert egyrészt voltak közös óráink a mérnökinfósokkal, másrészt pedig nekünk is oktattak némi programozást, a gépészet mellett.
Nekem az a következtetésem, hogy az egész egyetemi rendszer elavult, nagyon régóta nem használt módszereket, eszközöket oktat, sok esetben szimplán azért, mert a 60+ éves professzor úr amikor fiatal volt, éppen azt tanulta, és azt oktatta egész életében, és már nem nyitott arra, hogy a mai igényeknek megfelelően adjon ismereteket a hallgatóknak... és ezzel csak egy példát mondtam. A számonkérési módszerek, az megintcsak egy másik probléma.... nem memorizálni kellene a dolgokat, hanem azt elsajátítani, mit hogyan találsz meg.Én egyenesen meg vagyok győződve arról, hogy az egyetem helyett otthon, az internetet használva, a legjobb kurzusokat saját magamnak szelektálva hatékonyabban lehet ismereteket szerezni, csak egy mentor kell (egy jó szakmabeli), vagy több, aki tud némi útmutatást adni, és tud segíteni, ha elakadok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest