Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Szep estet!
Kis iranymutatasra lenne szuksegem az oreg rokaktol, egy kisse belekavarodtam a dolgokba.
Egy ideje tanulgatom munka mellett a HTML+CSS kombinaciot amivel nagyon jol haladtam, konnyen ment minden. Aztan jott a dolgokhoz a 'bonyolultabb' resz, bekoszontott a Javascript, amit jelenleg probalok elsajatitani ahogy ez az erombol tellik. Mikozben ezt tanulgatom mar allitanam fel a kovetkezo celokat, es eleinte ez a PHP lett volna, amivel a weboldalfejlesztesnel maradtam volna. De aztan 1-2 angol forumot elolvasgatva rajottem, hogy nem feltetlen szeretnek megmaradni a weboldalfejlesztesnel, sokkal inkabb egy olyan nyelvet hasznalnek, ami majdnem minden iranyban "nyitott".A kerdeseim a kovetkezok lennenek(Lelkes tanulo vagyok csak, ne egyetek meg, hogyha butasagokat kerdezek
):
-Hogy alakitsam a tanulasi tervemet, mit miutan tanuljak?
(HTML-CSS-Javascript-?)-Szukseges nekem egyatalan a PHP, esetleg tudnek helyette egy C#-ot vagy valami hasonlot tanulni, es ezt hasznalni egy weboldal Backend reszehez?
-Milyen "kiegeszites" javasolt a Javascript-nel es a PHP-nal (JQuery/SQL(Ezzel sem allok stabil labakon
) )?
Kicsit hosszura huztam, de nagyon kene mar egy rovid atfogo magyarazat, hogy mit mire tudok epiteni, mert ahany forumot olvasok, annyi kulonfele elkepzelest latok.
Nagyon megkoszonnem, ha valaki aki jartas ebben, tiszta utra terelne engem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest