Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
kiszsolt100
üzenetére
Valószínűleg legtöbbünk ért annyira a programozáshoz, hogy lazán felhúzna 1 hónap alatt elég jó szintre, max nem akarja ilyennel eltölteni az idejét.

Amúgy meg én csak a saját tapasztalatomból indultam ki, hogy egyetem mellett inkább magamtól is tanultam új dolgokat, és ezzel sokkal jobban jártam minthogy vártam arra, hogy majd valaki segít rajtam. Nyilván ez a szakma egy szop*s, mert rá kell szánni az időt, de meg is fizetik ha értesz hozzá. Egy ideig lehet azt csinálni, hogy elmagyarázzák, de ha tovább akarsz lépni akkor már nem lesz ott senki, hogy segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi