Hirdetés
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #10566 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Több iránnyal szemezek.
1. Ráfeküdhetnék a beágyazott fejlesztésre. Sajnos egyetem óta aktívan nem sok lehetőségem volt ezzel foglalkozni, tehát valószínűleg juniorként vennének fel most, de ha pár hónapig aktívan foglalkoznék vele egy mid levelre lehetne esélyem. Sajnos ez a legtöbb cégnél nem létező fogalom, van a junior meg a szenior szint.
A probléma, hogy szerintem ezen a területen hamar lenne bérplafon, 7 bruttó már az istencsászár kategória, ha jól látom.
2. Feleleveníthetném C++ tudásomat
3. Vagy arra építve nekifoghatnék inkább a C#-nak.
4. Esetleg tanulhatok valami újat, pl tegnap elkezdtem Python-t nézegetni, szimpatikusnak tűnik egyelőre.
5. Félig a szakmámnál maradva neki foghatnék LabView-zni. Tapasztalattal, NI vizsgákkal elérhető ott is a kívánt bérszint.29 éves vagyok (még 3 hétig), 4 éve végeztem. Nem a sok pénz keresése az egyetlen motivációm, de akinek családja van annak elég fontos.
Tapasztalataim szerint az öreg szakikat nem nagyon fizetik meg. Ahol eddig dolgoztam, az 50-60 évesek semmivel nem kerestek többet a 35-40 éveseknél. Ebből kiindulva minél hamarabb el kell kezdeni jól keresni, és mivel soká diplomáztam, máris hátrányban vagyok.
Most megelégednék 500 bruttóval, hogy szinten maradjak, de ha lenne olyan cég, ahol csak 450 lenne, de olyan tudást szedhetek fel, ami később kamatos kamattal visszaadja ezt a lemondást, az is jó lenne.
A bruttó 1m reményeim szerint mostantól kezdve 5 év alatt elérhető sok munkával, de kérlek javíts ki ha tévedek. A nettót talán 40 éves koromra lehetne célként kitűzni.
De nyilván a trendeket senki nem tudja előre, lehet, hogy valamelyik irányt kipécézi a szakma és szinte teljesen el fog tűnni, vagy egyszerűen felváltja valami más.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest