- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Na, nincs reakció????
-
Superman
nagyúr
Off: Igen csendpenge, hála istennek, jobban van.
On: várom a választ a kérdéseimre, akár emilben is. -
CsendPenge
őstag
Hát, van valami abban, amit Superman mondott. Kicsit engem is zavar az, hogy hirtelen kellene összerántani 3 hónap újságanyagát stb. meg ezer tisztázatlan körülmény. Szóval pontosíts légyszíves.
OFF
Superman, anyud hogy van? Jobban van már, ugye?
ON -
Superman
nagyúr
Talán engem is érdekelne a dolog, de amíg nem tudok róla többet, addig nem tudok véleményt alkotni. Kérlek írj erre az emilcímre: demko.sandor@chello.hu
Ami nem egészen világos előttem: azt várod, hogy ha például írtam egy kereskedelmi szoftvert, mondjuk egy cégnek, akkor adjam közre a forráskódját? Annak a szoftvernek, amit vagy én, vagy az a cég, amelyiknél dolgozom, már eladott egy harmadik személynek? Akik esetleg joggal várják el, hogy ha valami ''hibát'' találnak benne, akkor szervízeljem, illetve kijavítsam? Ez bennem némi aggályt kelt, mert nem hiszem, hogy ezt így szokás csinálni. Esetleg általános prgramozási tanácsokat, programvázlatokat lehetne írni, amelyre aztán mindenki úgy fejleszt, ahogyan akar, persze a lapban lehetne segítségnyújtási rovat is.
Tehát kérlek írd le, hogyan képzeled el pontosana dolgot, milyen példányszámban jelenne meg a lap, hol, mennyire életképes a dolog. -
CsendPenge
őstag
válasz
PentaxLabs #1 üzenetére
Beszéltél már a prog.hu fejlesztőivel? Egyébként lehet, hoy engem is érdekelne...
-
h4ndsp1k3n
tag
Hello,
engem ez mint olvasót érdekelne! -
PentaxLabs
csendes tag
válasz
PentaxLabs #1 üzenetére
A programozási nyelvekkel készített programok szabad áramlása és ezek forráskódjainak a közzététele lenne a fő cél és a célpont közepére a középiskolások és egyetemisták kerülnének (elsősorban de nem utolsóban). A folyóirat másodállásban tárgyalna a különböző szoftverek fejlesztéséről (itt a szabadon forgalmazható szoftverek terjesztésére is kiterjedhetne a figyelem). A játékokat kedvelőknek lehetőségük lenne, hogy a mechanizmusokról, technikákról halljanak pl. a játék készítőjétől (programozótól), akik nyilatkoznának és érdekes szituációkról mesélnének: mit oldottak meg a legnehezebben a játék elkészítésekkor, milyen élményekben részesültek. Azt szeretném, hogy a középiskolások, egyetemisták és azok akik ragaszkodnak valamely programozási nyelvhez hozzájussanak egy olyan informatikai laphoz, amely nem csak egy vagy két programozási nyelvvel foglalkozzon (mert mi van ha nincs köztük a kedvenc), hanem az országban levő összes programozási nyelvről (de nem kötelezően) tartalmazzon valami érdekeset, újat. Ezáltal kialakítható egy jelentős fiatalokból álló programozni vágyók tábora (az új generáció), ezenkívül az idősebb generációk tábora, azok akik a tehetségüket kívánnák megmutatni a fiatalabb szakmabelieknek. stb.
-
Tele von Zsinór
őstag
Hali,
Engem érdekelne a dolog. A programokkal kapcsolatban nézd meg a putraware.ini.hu címet. Az ottani progik Delphiben készültek, de korábban írtam más nyelveken is (VB, Pascal, HTML, JS, még BASIC is).
Nézd meg, és véleményezd.
Tele von Zsinór -
PentaxLabs
csendes tag
Tisztelt olvasó
Olyan személyekkel szeretném felvenni a kapcsolatot, amelyek érzésük szerint jól mozognak a programozás (programfejlesztés) terén. Pl. Delphi, Kylix, Pascal, C, Java, Basic, FoxPro, Assembler, Python, Sql, Perl, stb. és már esetleg írtak is jó programokat, melyeket vagy publikáltak vagy sem. Az érdekelt kört külön, részletesen tájékoztatom a toborozás szándékáról ( www.tar.hu/pentaxlabs vagy www.pentaxlabs.20m.com weben olvasható).
Röviden: egy (papírra nyomtatott) programozói folyóirat megjelentetését tervezem, és ehhez a te programozói tudásod, ismereted jól jöhet – és persze neked is kedvező lehet a szereplés!
Ha van már megírt programod amely érzésed szerint jól sikerült (az mindegy, hogy milyen jellegű) kérlek jelentkezz. Ha minden jól halad programod bekerülhet a folyóirat egy számába. Esetleg ha úgy érzed hogy van hozzá tehetséged segíts te is a folyóirat megalakulásában (tanácsok, tippek, arculat, irányelvek, webszerkesztés, netböngészés, anyaggyűjtés, stb.).
Egyébként '82-ben születtem és most másodéves főiskolai hallgató vagyok.
Emailom: pentax_labs@yahoo.com
Tisztelettel Hevesi Zsolt
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest