Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Na, nincs reakció????
-
Superman
nagyúr
Off: Igen csendpenge, hála istennek, jobban van.
On: várom a választ a kérdéseimre, akár emilben is. -
Superman
nagyúr
Talán engem is érdekelne a dolog, de amíg nem tudok róla többet, addig nem tudok véleményt alkotni. Kérlek írj erre az emilcímre: demko.sandor@chello.hu
Ami nem egészen világos előttem: azt várod, hogy ha például írtam egy kereskedelmi szoftvert, mondjuk egy cégnek, akkor adjam közre a forráskódját? Annak a szoftvernek, amit vagy én, vagy az a cég, amelyiknél dolgozom, már eladott egy harmadik személynek? Akik esetleg joggal várják el, hogy ha valami ''hibát'' találnak benne, akkor szervízeljem, illetve kijavítsam? Ez bennem némi aggályt kelt, mert nem hiszem, hogy ezt így szokás csinálni. Esetleg általános prgramozási tanácsokat, programvázlatokat lehetne írni, amelyre aztán mindenki úgy fejleszt, ahogyan akar, persze a lapban lehetne segítségnyújtási rovat is.
Tehát kérlek írd le, hogyan képzeled el pontosana dolgot, milyen példányszámban jelenne meg a lap, hol, mennyire életképes a dolog.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest