- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az InstallShield Express is Limited Edition, legalábbis az, ami a Delphi 6.0 Enterprise első lemezén van, így abból is kihagytak egy csomó mindent. Azt a telepítőt le lehet tölteni valahonnan, amit használsz? Nekem is jó lenne már valami profi cucc, legalábbis itthonra.
-
Superman
nagyúr
Letöltöttem a progit, de nem akart menni. Állandóan hibaüzenetet kaptam. Win2000 professionalt használok a programozás miatt. Melyik Delphiben írtad? A Personal Edition - baen?
Valamelyik Chip CD - n rajta volt, de annyira korlátozott verzió, hogy az adatbázis eszközöket szinte mind kispórolták belőle. Én az Enterprise változatot használom jelenleg. -
Superman
nagyúr
ADO, vagyis ActiveX Data Objects.Ha Microsoft Visual Studio felhasználásával írtad a progit (mondjuk Visual Basicben), akkor az ADO már telepítve van. Sajnos én sem találtam használható dolgot a Microsoft weblapján a free letöltések között. Ráaadásul az ADO fül alatt sem volt semmit. Sajnos igazad van, sok adatbázis rendszerhez, vagy formátumhoz nincs ADO meghajtó, de mondjuk az ODBC -t támogatja. Ezért is nincs ADO egyes gépeken.
Egyébként milyen adatbázist írtál, mennyi például a mérete? Én is ettel afoglalkozom azért kérdezem.
Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest