- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Szia!
Szerintem kérdezz be ide.
-
dkaro
őstag
Arra rájöttem hogy van egy +user akit fel kell vegyek.
A flamerobin nevű programmal hozzá is adtam a firebirdhöz de ez kevés.
A régi gépen az ISQL toollal nem csak a sysdba-val hanem a userrel is tudok csatlakozni az adatbázis az új gépen csak a sysadminnal. Gondolom hogy valahogy csatlakoztatni kellene a usert az adatbázishoz de azt még nem tudom hogy hogyan. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot ezért bátorkodtam újat nyitni.
A problémám a következő:
Adott egy ws2003 server rajta egy régi bérszámfejtő programmal. .ib adatbázisból dolgozik.
Ezt szeretném áttelepíteni egy ws2008r2-re de problémába ütközök.
Maga az adatbázis a program mappájában található és átmozgatás után természetesen nem indul el. Meg tudom adni a programban az adatbázis helyét és ha a régi szerverre mutat akkor fut normálisan. Ha az átmásolt helyre rakom akkor a következő hibaüzenet fogad:
"Your user name and password are not defined. Ask your database administrator to setup a Firebird login."
Telepítve van ugyan az a firebird server, firebird odbc driver és easyip firebird database manager mint ami a 2003as serverre.
Soha az életben nem használtam firebirdit és a gugli sem akar segíteni, hogy hogy tudnám ezt a hibát orvosolni.
Help plz!
Köszönöm!
dkaro
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest