- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Arra rájöttem hogy van egy +user akit fel kell vegyek.
A flamerobin nevű programmal hozzá is adtam a firebirdhöz de ez kevés.
A régi gépen az ISQL toollal nem csak a sysdba-val hanem a userrel is tudok csatlakozni az adatbázis az új gépen csak a sysadminnal. Gondolom hogy valahogy csatlakoztatni kellene a usert az adatbázishoz de azt még nem tudom hogy hogyan. -
dkaro
őstag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot ezért bátorkodtam újat nyitni.
A problémám a következő:
Adott egy ws2003 server rajta egy régi bérszámfejtő programmal. .ib adatbázisból dolgozik.
Ezt szeretném áttelepíteni egy ws2008r2-re de problémába ütközök.
Maga az adatbázis a program mappájában található és átmozgatás után természetesen nem indul el. Meg tudom adni a programban az adatbázis helyét és ha a régi szerverre mutat akkor fut normálisan. Ha az átmásolt helyre rakom akkor a következő hibaüzenet fogad:
"Your user name and password are not defined. Ask your database administrator to setup a Firebird login."
Telepítve van ugyan az a firebird server, firebird odbc driver és easyip firebird database manager mint ami a 2003as serverre.
Soha az életben nem használtam firebirdit és a gugli sem akar segíteni, hogy hogy tudnám ezt a hibát orvosolni.
Help plz!
Köszönöm!
dkaro
Új hozzászólás Aktív témák
- Glo cigaretta
- iPhone topik
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest