Aktív témák
-
pjoc
csendes tag
KB 2 hete kezdtem Symbian alapú programfejlesztésbe. 2 fejlesztőeszközt néztem: a Borland Builder 6-ost a hozzá készült Mobile Edition bővítéssel és a CodeWarriort.
Szerintem ez utóbbit jobb használni a témában szereplő feladatra.
Ehhez le lehet tölteni a http://www.forum.nokia.com oldalról a 2.8.3-as personal vagy a 3.0 OEM és prof (ez egyben van, telepítéskor kell választani) verziót. A különbségek köztük a gyártó oldalán (www.metrowerks.com) olvasható.
Még egy lényeges különbség: a 2.8.3-as 30 napig használható, a 3.0-as 15 napig.
Ha letelt az idő uninstallálni kell majd kitörölni a telepítési könyvtárból a lizens.dat filet és a windows könyvtárból a winprod.dll-t majd jöhet az újra telepítés és máris kezdődik elölről az új periódus.
Ami még letöltendő a nokia oldalról az a CodeWarriorhoz szóló SDK. Én kettőt töltöttem le: a SERIES 60 SKD 1.2 -est ez a 6-os Symbian op rendszerrel üzemelő telefonokhoz történő fejlesztéshez kell (pl. Siemens SX1) és a SERIES 60 2.1 -est ez a 7-es rendszerhez kell (pl. Nokia 6600). Elméletileg a 6-os rendszerben készült programok futtathatóak a 7-es op rendszerű telefonokon is.
Így elsőre ennyit. -
flugi
tag
a switch főleg a polimorfizmus miatt ellenjavallt, igen.
Effective C++, Design Patterns témákat már kerülgettem, nagyon jók, aztán belevágtam a template metaprogramming bugyraiba, és feladtamÖsszesen nincs 6 év szakmai múltam, 3-4 évet dolgoztam, ebből is csak 1 év volt ilyen téren kihívás. Most pl webes kiszolgálót kell csinálnom adatbázishoz delphiben. broáf.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest