- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
-
dreamex
tag
Ez mar OFF, de miert ellenjavalt a switch() ? Ha polimorfizmusra gondolsz akkor ertem.
''néhány hónap gyakorlat kellett ahhoz, hogy megértsem, mi mire jó valójában a C++-ban.''
Szereny vagy.8 ev C++ (ebbol tobb mint 6 mint fejleszto cegnel) ugy erzem, hogy
van nemi tapasztalatom es ralatasom a dolgokra, de meg mindig nagyon sokat lehet
tanulni. Ha mar eligazodsz az alapokan, menj tovabb Effective C++, C++ Gems,
es a design pattern-ek iranyaban. -
GodHeart
senior tag
hujuj.. akkor ez mit keres egy c++-t oktató könyveb, mint példaprogi!?
Mellesleg látom, hogy ez nehezebb lesz, mint gondoltam!Majd infotanárral konzultálok, mert látom hogy magamtól nemfog menni.. sokkal több dolog van amire figyelni kell, és az alappal sem vagyok tisztában.. nah majd holnap beszélke vele!
-
GodHeart
senior tag
-
shev7
veterán
Felvettem a kurzust, ott Symbian-t tanítanak (konkrétan Series 60-t), de sajnos meló miatt nem volt időm a házit megcsinálnom, így hát ugrott. A Java-t azért javasoltam, mert első programot vmivel egyszerűbb megírni benne, és ha előtte nem tanult OOP-t akkor azzal könnyebb elindulni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest