Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
Hardrox
újonc
Sziasztok,
Javítani akartam a konfigomon, és vettem használtan egy i5-ös processzort a régi i3-mas helyett.
Beszereltem annak rendje és módja szerint, de sajnos nem indul a gép. Minden felpörög látszólag jó, de a monitorom sajnos nem kapcsol be. Nem tudom mi a hiba.Alaplap: MSI MS-7634
Régi processzor (amivel megy a rendszer): Intel Core i3-540 3.06GHz LGA1156
Újabb processzor : Intel Core i5-750 2.66GHz LGA1156
Elvileg (legjobb tudásom szerint, ami nem sok) mindennek passzolnia kellene:
-ugyanaz a foglalat
-az alaplap támogatja az i5 öt
-a processzor még működik (jeleznie kellene a gépnek, gondolom el sem indulna)Ami eltérés van a kettő között az a tdp: i3 73W , i5: 95W lehet kevés a táp?
A BIOS az alaplapon 2010 es, nem tudom hogy frissítsem ennél a típusnál nem találtam, Cmos reset-et csináltam az alaplapon (bár azt is ma tudtam meg hogy ilyet lehet, elképzelhető hogy rosszul csináltam).Előre is nagyon szépen köszönöm!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged