- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romie
csendes tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ok, de azt hiszem az én hibámból, egy kicsit másról (más korszakról) beszélünk...

Először is rosszul írtam és nem 2.6-os, hanem 2.4-es Celeronról van szó. Másodszor ezek mind régi - kb. 10 éves - procik és még nem ilyen "core", meg "duo" korszakból származnak...

Az oldal azonban hasznosnak bizonyulhat, amit nagyon köszönök, de magam még mindig nem tudom eldönteni, hogy beletehetem-e a Celeron 2.4-et a Pentium '.5 helyére.

Viszont legalább megtaláltam a pontos proci típusokat, hátha így több segítséget kaphatok. Ha ott vmi konkrét is van írva angolul, és nem vettem észre vmi nyilvánvaló dolgot, akkor elnézést, de az angolom nem elég erős IT-ileg.Tehát erről a két prociról volna szó:
Pentium 4 1500
Intel Celeron 2400
Tehát cserélhetők vagy sem? A táblázat szerint nem, de valóban...?szerk.: a most bent lévő P4 Willamette magos..a alaplap pontos típusa D850MV
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest