- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romie
csendes tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ok, de azt hiszem az én hibámból, egy kicsit másról (más korszakról) beszélünk...

Először is rosszul írtam és nem 2.6-os, hanem 2.4-es Celeronról van szó. Másodszor ezek mind régi - kb. 10 éves - procik és még nem ilyen "core", meg "duo" korszakból származnak...

Az oldal azonban hasznosnak bizonyulhat, amit nagyon köszönök, de magam még mindig nem tudom eldönteni, hogy beletehetem-e a Celeron 2.4-et a Pentium '.5 helyére.

Viszont legalább megtaláltam a pontos proci típusokat, hátha így több segítséget kaphatok. Ha ott vmi konkrét is van írva angolul, és nem vettem észre vmi nyilvánvaló dolgot, akkor elnézést, de az angolom nem elég erős IT-ileg.Tehát erről a két prociról volna szó:
Pentium 4 1500
Intel Celeron 2400
Tehát cserélhetők vagy sem? A táblázat szerint nem, de valóban...?szerk.: a most bent lévő P4 Willamette magos..a alaplap pontos típusa D850MV
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700 vennék!
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xcover 7 128/6
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest