Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romie
csendes tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ok, de azt hiszem az én hibámból, egy kicsit másról (más korszakról) beszélünk...

Először is rosszul írtam és nem 2.6-os, hanem 2.4-es Celeronról van szó. Másodszor ezek mind régi - kb. 10 éves - procik és még nem ilyen "core", meg "duo" korszakból származnak...

Az oldal azonban hasznosnak bizonyulhat, amit nagyon köszönök, de magam még mindig nem tudom eldönteni, hogy beletehetem-e a Celeron 2.4-et a Pentium '.5 helyére.

Viszont legalább megtaláltam a pontos proci típusokat, hátha így több segítséget kaphatok. Ha ott vmi konkrét is van írva angolul, és nem vettem észre vmi nyilvánvaló dolgot, akkor elnézést, de az angolom nem elég erős IT-ileg.Tehát erről a két prociról volna szó:
Pentium 4 1500
Intel Celeron 2400
Tehát cserélhetők vagy sem? A táblázat szerint nem, de valóban...?szerk.: a most bent lévő P4 Willamette magos..a alaplap pontos típusa D850MV
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest