- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romie
csendes tag
válasz
Viktor77 #909 üzenetére
Ok, de azt hiszem az én hibámból, egy kicsit másról (más korszakról) beszélünk...
Először is rosszul írtam és nem 2.6-os, hanem 2.4-es Celeronról van szó. Másodszor ezek mind régi - kb. 10 éves - procik és még nem ilyen "core", meg "duo" korszakból származnak...
Az oldal azonban hasznosnak bizonyulhat, amit nagyon köszönök, de magam még mindig nem tudom eldönteni, hogy beletehetem-e a Celeron 2.4-et a Pentium '.5 helyére.
Viszont legalább megtaláltam a pontos proci típusokat, hátha így több segítséget kaphatok. Ha ott vmi konkrét is van írva angolul, és nem vettem észre vmi nyilvánvaló dolgot, akkor elnézést, de az angolom nem elég erős IT-ileg.Tehát erről a két prociról volna szó:
Pentium 4 1500
Intel Celeron 2400
Tehát cserélhetők vagy sem? A táblázat szerint nem, de valóban...?szerk.: a most bent lévő P4 Willamette magos..a alaplap pontos típusa D850MV
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest